Until we're allowed be free

Igår firades det. Hårt. Vi fick ju reda på förra veckan att vi kommit in på KICL i Kyoto och glädjen var enorm. Eftersom att Dena är i Norge så fick jag och Sofia fira på egen hand. Vi hade tänkt att gå på Sagami men de severade bara sushi så vi gick på Lottas ist. Väldigt gott. Sen gick vi och köpte med oss en efterrätt från Ica Gourmet och åkte till Nydala där vi tog årets första dopp. Väldigt skönt. Sen drog vi ner på stan och hyrde en film och åkte sen hem till mig och myste. En toppen dag!
VI SKA TILL JAPAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

요하나!

Vilken framgång det blev idag!!! Lyckades med båda sakerna jag skulle göra xD Först så pluggade jag Hangul och det gick super bra! Nästan på gränsen till lätt :D Typ iaf. Fast the stroke order är annorlunda från Japanskan och det stör jag mig lite på... men det syns ju inte om man skriver med blyerts ^^ Nämen iaf, jag har lärt mig jättemkt! B.la kan jag skriva mitt och Taemin's namn :] Tehee! Det enda som stoppar mig från att skriva bekvämt (förutom att massa övriga grejjer) är att jag inte lärt mig det koreanska tangentbordet än >_< Men det kommer, det kommer....
Hangul-plugg
-
Sen klarade jag ÄNTLIGEN FFXII. Det flöt på bra och till sist tog jag sista bossen! YEES!! Och slutet var ju jättefint ;_; BALTHIEEEEER <3<3<3 FRAAAAAAN <3<3<3 De är båda så awesome!!
Fran och Balthier från FFXII <3
-
För ni som har missat det är jag ju kissemisse-vakt åt Luna nu. Idag hittade hon ett nyss ställe att busa på! UNDER SÄNGMADRASSEN!!!
HAHA xD

Oh silly me

Hahaha efter gårdagens lilla nosalgitripp äre dags att ta sig i kragen and deal with things at hand. Drömma mig tillbaka kan jag göra ngn annan gång. Nu finns det saker att bocka av and get out of the way. FFXII är en sak. Jag tänkte att dagen ska ägnas åt precis det, klara ut FFXIII. Och möjligtvis plugga lite Hangul. Jag skriver ikv om hur det gick xDD

Diarium

Denna kväll avslutades med att jag, otippat nog, sitter och kollar igenom mina diarium. Helt otroligt vilka minnen som kommer tillbaka. Mysigast är det helt klart att läsa om kung året, 2007. Vilket jävla år =) Vilken jävla sommar det var! Helt underbart. Vissa saker jag läser är bara pinsamma men andra värmer verkligen.
Typ som denna, skrivet 2007-12-02 16.02:
-
Maja räddar kvällen med ett 1h 18 min långt tele samtal. Du är vis vännen, helt klart<3

Lördag: Stan. Sjukt mkt människor. Och sen då lan med maja hela natten typ (ca 19.30 till 5.15)
Kingdom Hearts <3
Sora & Roxas <3
Får man bli så kär?
-
Ååååååååh. Nu blev jag väldigt nostalgisk.
Gammal bild från 2007. (tror jag xD) Lares, Jag, Kaj och Maja.

Game Fucking Over

Hlvete. På riktigt. Ikv så bestämde Maja (åt mig) att jag skulle döda sista bossen i FFXII. Det är ju pinsamt att han inte ligger död vid mina fötter än, så jag tänkte why not. Och med Maja som coach kunde det väl inte gå dålig? Well, it did. Jag tog mig igenom alla strider tills den absolut sista bossen. Sen dör jag. Game Fucking Over Och det var inte snyggt utan jag hängde mig fast vid livet som en liten fegis tills jag blev brutalt mosad. Och förnedrad. Jävla Undying aka Vayne jävel.
FÖRBANNAT!!!!! *hytter med näven*

Filler-Fanatics

Igårkväll låg jag och myste med Luna! Vi (jag) låg och kollade på Bleach. Och helt ärligt. Arrancar Arc:en är ju över nu så såklart kände dom att detta var ett perfekt ögonblick att slänga in några fillers. Av den värdelösa sorten. Helt ärligt, Bleach är en av de bästa animer jag sett, men fillersarna är så jävla värdelösa att man känner sig dummare för varje minut som går!!! Och visst kan man hoppa över fillersarna och så...men det vill inte jag ändå!!! Jag vill se allt!! Även om det är skräp. Så vad klagar jag på...? Vette fan...
-
Ikv blire Majsi så fram tills dess ska jag försöka bocka av lite SAKER-ATT-GÖRA-UNDER-SOMMAREN-lista. yeheey.

Du ska inte tro det blir sommar

Midsommar igår blev en riktig succé! Vädret var ju aningen ostadigt men inget som man kunde lösa med några paraplyn. Umgänget var av toppklass. Maten var utsökt. Och myggen har aldrig varit värre. Mina ben är helt förstörda. Inte kul alls. Funderar på att gå i jeans resten av sommarn.
-
Aja  ska snart bege mig mot Haga. Sen ska jag hämta hem Luna som ska bo hos mig den kommande veckan! YAAAY KATT <3

MIDSOMMAR

Igår såg jag X-men First Class. Jag tyckte den var grymt bra!! Dena har ju lovordat den sen hon såg den (första gången xD) och hon hade rätt. Den var awesome!!!
-
Men idag är en ny dag. IDAG ÄR DET MIDSOMMAR! Jag tycker det ska bli jättekul! Även fast vädret kunda ha vart bättre... Förra året fick jag ju inte ens fira nyår för att jag befann mig ju i Japan...ah well. Den 24:de förra året kom jag till Osaka för första gången. Och jag fick se Mt. Fuji för första gången!!
Can you see Mt. Fuji...? ;D

Juni 23, 2011

Ist för en skitdag blev denna dag helt ok. HP läsandet var mysigt som fan och jag vill bara krama boken hela tiden >3< Sen har jag...hm. Förberett mitt korre-plugg. Legat och degat och skrikigt hur bra Bleach är. Men inte läst/sett ngt. Jag vill vara så samlad som möjligt imorrn, men det lär väl ändå inte gå ^^
-
Måste också bara meddela att det är ett år sedan jag landade i Japan. Första gången jag andades japansk luft, första gången jag träffade min future crazy family. Och första gången jag fick äta riktig japansk mat <3
Japansk mat <3

Skit

Jag är på skithumör.
-
Bodyjewellery shop är värdelösa. Skickar smycken som inte passar. O.P.I's nagellack är bajs. Top Coat som inte torkar.
-
Jag fick ett C på mitt Camebridge. Vet inte om det var bra eller dåligt. Hade hoppats på mer men....tydligen inte.
-
Är det något mer att klaga på...? Hmm. Inte just nu. Jag hör av mig.
-
Ska snurra in mig i täcken nu och läsa HP. Då blir jag förhoppningsvis på bättre humör.

So precious, So very precious That nothing else matters

Hela dan har handlat om Bleach. Och lite HP. Och lite letande efter PSP spel. Och pyttelite FFXIII. Jag ska ge mig in i Orphan's Cradle snart. Imorrn typ.
-
Men Bleach iaf. Så jävla bra det är. Jag är så kär. Ichigo blir bara snyggare och snyggare för varje episode. Jag vill lära mig att prata som Urahara Kisuke. Jag vill kamma Ukitakes hår. Jag vill chilla med Kyouraku. Jag vill springa för livet ifrån Mayuri. Jag vill klappa Hitsugaya och kalla honom "chibi". Jag vill att Grimmjow och Ulquiorra ska komma tillbaka. Jag vill krama Renji. Jag vill krama Gin hårt. Jag vill krama Byakuya ännu hårdare.
Grimmjow, Byakuya, Ichigo, Uquiorra, Renji
-
Arrancar arcen är över i animen nu och jag har läst vidare i mangan. Uääääh så bra det är.
-
Och opening themet av SID får mig nästan att gråta. Så bra är det. Well done Aki *thumbs up*

I am complete...for now.

Oh jesus vilken måndag.
Det blev en riktigt nice dag tsm med min Maja. Jag for och hämtade upp henne och sen drog vi ner på stan. Vi gick på GAME, Monki och Gallerix. Och jag köpte ngt på varje ställe. Ett linne på Monki, 2 ramar på Gallerix och....på GAME köpte jag....en PSP 3004!!!!!!!!! GAAAAAAAHH!!! Helt jävla sjukt!! Har ju velat haft den längre än jag ägt min NDS så.. det var fan på tiden. Känns jävligt bra.
En svart PSP och en svart NDS. Freaking awesome man.
-
Sen så lämnade vi Majas moppe på rep. Den blev ju stulen av några idioter förra veckan men hittades sen i en liten skogsdunge typ kvarteret brevid i helt ok skick. Så tur i oturen som vanligt för Maja alltså.
Fin moppn!! <3
-
Därefter drog vi och käkade och sen for vi och kollade på bilar. Vi hann inte med alla ställen men vi for på Ford, BMW och Volkswagen. Så sjukt snygga bilar vi såg. Vi provsatt i några och känslan var ju inte dålig. En vacker dag då jävlar.....
I framtiden så kommer det se ut såghär ungefär. Fast i en BMW då.

Crazy fucking dreams

Jag måste bara göra ett snabbt inlägg och säga att jag har haft de sjukaste drömmarna ever inatt. Mest för att, helt seriöst, ALLA mina vänner genom livet var med på något hörn. Jag skojjar inte. Folk från Ersmark, Bräntis, Östra, UIG och även folk som jag knappt känner var med. Jag brukar tänka ofta att eftersom jag inte går ut och festar som vissa meför det att jag känner mindre folk. Det är ju givet. Men efter inatt inser jag att jag känner fan många XDD Mer eller mindre ofc.
-
Aja idag blire att hänga med Majsi. Vi ska på stan och kolla på bilar etc. Ja du läste rätt. Kolla på bilar. Hell yeah.

Dagen efter...

STUDENTEN!!!! Den blev helt perfekt! Fick vara med mina favoritmänniskor och allt var bara underbart. Kvällen blev storslagen och jag är så nöjd. Fast det har inte riktigt slagit in än att jag verkligen har tagit studenten. Alla spännande seminarier, underbara luncher och raster tillsammans med min vänner. No more. Aja, nu är jag glad och det tänker jag fortsätta att vara! FÖR NU ÄR DET SOMMAR PÅ RIKTIGT!!!!!
Lol på Sofia xD
-













Mina underbara tjejer =)
-



Och kvällen avslutades med skrubbsår, blåmärken, bulor, film och god mat med mina bästaste finaste vänner =) Tack alla för att ni gjorde min student perfekt <3


Dagen före...

Var och pyntade flaket idag med folket. Var så otroligt seg innan. Blev massa Bleach och hann även med 1 timmas lång telefonsamtal med Maja. Snack om framtida bilar, TV-spel osv. The usual stuff. Men iaf jag kände mig aningen omotiverad till att pynta flaket men när allt kom igång var det verkligen jättekul! Det slog som till ba: "OMG jag tar studenten imorrn!! På riktigt!!" Men jag tror att det kommer bli bra. Väldigt bra.
-
Det känns som dock helt sjukt bara. Jag kommer att gråta så mycket så jag överväger nästan att komma helt omsminkad. Men det kommer jag inte XD Det blir att ta med mkt näsdukar.
-
Hur jag ska somna inatt vet jag inte. Jag skulle kunna se på Bleach men risken är stor att jag sitter uppe för länge då. Väckarklockan ringer 5.30 imorrn såååå...Det blir nog att packa i ordning allt till imorrn och sen snurra in sig i täcket och stänga ögonen och tänka på....allt :)
-
(Jag måste bara lägga till att jag höll på med det töntigaste jag gjort på länge igår ^^' Jag kunde inte sova så jag spelade in min egen röst då jag pratade Japanska. Typ male, irritating girl och...orochi/female/Obaa-chan/ XDD. Efteråt satt jag och lyssnade igenom allt och... jag blushade typ på the male recordings for real XDD HUR KAN JAG RODNA ÅT MIN EGEN RÖST?! Jag lyssnade igenom den om och om igen och fnittrade. Jag behöver hjälp...)

On the blue star

Det är över ett år sedan dessa bilder togs. Helt sjukt.
-
Inatt drömde jag att vi hade fått svar från KICL. Men jag minns inte vad det stod >_<

ブリーチ

さいきんたくさんブリーチのアニメを見ました。ブリーチは本当にすばらしいですね!みんなはすごくカッコイです。朽木白哉や阿散井 恋次や日番谷 冬獅郎。みんなカッコイなぁぁと思います。でも今、一番カッコイなと好きなキャラクタは藍染 惣右介!何とハンサムな男です!大好きです!本当に!結婚したい (^w^) まぁぁ、それはたぶんナイスアイデアじゃありませんね。みんなは藍染 惣右介がきらいです。それにみんなは藍染 惣右介をころしたいね。やばいなぁぁ。
藍染 惣右介は本当にセクシーでしょう!私の未来のおっとをころさないでくださいね (*3*)

To grow, you've got to let go

Idag var det skolavslutning. Stämmningen var fantastisk och det var verkligen jättekul. Mina lärare och kära skolkamrater. Men samtidigt kändes det ledsamt...sista skolavslutningen. Sista gången jag får se 1orna och 2orna. Jag vill inte att det ska ta slut!! Jag känner att studenten kommer bli så ångestladdad att jag kommer att dö lite....
-
Näää nu ska jag stänga in mig i min egen värld resten av dagen. BLEACH! FFXIII!

"Jag brukar slasha mig själv med honom...."

Quote av Dena Foroutan Rad. Så jävla bra. Så jävla rätt.
-
Iaaaaf igår så fick jag träffa min favorit brudar, Ina och Maja och planera studentkvälln med dom. Den kommer bli storslagen ;)
-
Idag vaccinerade jag mig. Igen. Drygt och dyrt. Inte en bra kombination. Sen i skolan lämnade vi in våra böcker. Jag blev nästan lite ledsen så jag öppnade min filosofibok och började bläddra igenom den lite. Aaah jag kommer nästan sakna alla exempel om ostenstiv definition och dualism. *sigh*
-
Drog sen på stan med Dena och köpte mig en liten väska till studenten. Och en stor latte. Tehe. Snart ska jag iväg till OnOff och skrika lite på dom. Min mobil har blivit sjuk(are)... onödigt om den ska pajja 3 mån innan jag far så jag måste skaffa en ny...balle.
-
Dessutom måste jag bara nämna att jag drömde om Kamijo inatt igen. helt sjukt. typ 4 ggr på en vecka. Insane.
Han hade på sig exakt dessa kläder när vi träffade honom <3

I don't wanna become the fucking garbage like you

Jobbat igår, jobbat idag, jobbar imorrn.
-
Aja under tiden jag jobbar har jag även tid att planera vilka saker jag vill hinna med i sommar. Förutom de redan bestämda planerna (som att dra till Sthlm 2 ggr, planera hösten, klaga på vädret, jobba, umgås med folk osv) är DETTA de övriga planerna:
-
* Spela klart FFXIII
* Spela klart FFXII. Jag slutade spela när jag hade sista bossen kvar. Så jävla kass jag är...time to wrap this up!!
* Spela igenom Kingdom Hearts 1 igen. Proud mode maybe...?
* Läsa igenom alla Harry Potter böckerna
* Läsa ikapp i alla mangas jag håller på med. Dvs One Piece, Naruto, Bleach och lite Kuroshitsuji.
* Se ikapp i alla animes jag håller på med. Dvs One Piece, Naruto och Bleach.
* Lära mig 100 nya Kanji. Ambitiöst, I know, men det är målet.
* Lära mig Hangul + mer Koreanska. Pointless? Njaaa bra att veta lite basic ord om man ska stå och skrika utanför ngn k-kändis hus t.ex Jang Geun Suk. PIG-RABBIT!!!
-
Det är planerna so far. Vi listan lär ändras lite men ah well. Sommarn ser ut att bli toppen :D

Spakvälln

Igår hade vi ju spakväll hos Sofia! Det var jag, Sofia, Dena, Emma, Ida, Anna, Fanny och William. Vi hade fotbad, åt pizza, fixade varandras naglar och gjorde ansiktsmasker. Totally girly ;D Hahaha!
-
-
-
*evil*

SOFUTO KURI-MU

Jag måste börja med att säga att jag hade en helt underbar dröm om Kamijo förra natten. Lite weird at first, men ändå helt jävla underbar. När jag vaknade var jag helt i extas och sen när jag somnade om drömde jag om honom igen!!! 2 ggr på en natt!!!! Not bad not bad...
-
Aja igår hade vi sista "mentors-samtalet". Detta var egentligen inget samtal utan vi träffades all på apberget och våra mentorer köpte mjukglass åt oss. Världens bästa lärare? Ja. Så äntligen fick jag sommarens första mjukglass! YES! Så vi satte oss alla i parken och myste på. Jättetrevligt =)
-
Sen hade vi spakväll hoss Sofia men det skriver ja om sen ^^

火曜日はどう?

やる気が来てほしいよ!どこだ?!(笑)
今日はひまだった。本当によかっただ。友達とひるごはんを食べて、町に行ってそしてビデオゲームをした。楽しかっただ!
今猫がベッドでねる。とてもかわいいだ!
そろそろ私の一番好きなテレビばんぐみがある!トップゲーアだ!大好きだ!
プリンが最高だ!
私はつねにカミジョ様に考える。歌声が大好きだ。かれは本当にすばらしい人だね。また会いたいよ!
へやが暑い。どうして?!冬が来てほしい。いいえ!じょうだんだ!夏が好きよ。
どうやら日本で梅雨が来た。なつかしいなぁぁぁ。日本に帰りたい!もうすぐ、行くわよ!

Promenad runt Nydala

Ja i söndags så tog ju jag och Sofia en underbar promenad runt Nydalasjön. Det var perfekt väder och vi gick runt hela sjön på 1 h 40 min. Dåligt? Bra? Aja skönt som fan var det iaf. Blev mkt "ASSÅ fatta vi har sett Versailles!!" och "OMG jag har skakat hand med Kamijo". Känns fortf helt galet. Aja här kommer lite bilder på våran promenad :D
-
-
-
-

Uppcon picspam: day 2

Okey så andra dagen i Uppsala bestämde vi oss att gå runt och turista i stan. Vårt tåg hem gick kl 13.07 så vi ville göra det mesta utav den tiden! Så detta är vad vi gjorde...
-
Vi gick till Uppsala domkyrka :D
-

Sofia :D
-

Sofia igen innan vi går in i kyrkan
-

STOR KYRKA
-

Fiiin!
-

Det enda jag tänkte på när vi gick runt kyrkan var HUR jag skulle kunna klätta upp i den à la Ezio från Assassin's Creed. TV-spels-skada....
-

Topi.
-

GLASS
-
Och på buss/tågresan hem tog så fula bilder att jag inte vågar lägga upp dem. Men det var allt för Uppcon 2011 :D Blev riktigt jävla AWESOME!!!

Uppcon picspam: day 1

This was the building in which Uppcon was held. And the Versailles concert was in there!! There was also a huge tent behind it with stands where you could by japanese related stuff.
-

Waiting in line...
-

This is how it looked behind the building. A stage and the huge tent. And alot of people just hanging around.
-

No-Face from Spirited Away. This guy was hilarious. He had much trouble trying to drink the water...
-

Zack and Cloud from FFVII. Awesome cosplay.
-

We had lunch inside the huge tent.
-

Since when did Sasuke and Hidan start to hang out with each other...?
-

Anti Sora. He scared the crap out of me everytime I saw him...
-

Sofia with Hikaru and Kaoru from Ouran High Scool Host club. They were twins for real these guys. So cool!
-

Yuna from FFX. She was so cute >w<
-

Axel and Roxas from Kingdom Hearts. Such good cosplay!
-

Oogie Boogie!!!!!
-

Cloud again! Her sword was kick ass.
-

Such a stalker-pic but whatever. Luffy and Zoro having dinner togehter. CUTE XD
-

This is where Versailles had their concert. We sat up there until the encore when we got down and stood 4 rows from the stage. Don't ask me how...
-

Me and Ukitake Juushiro, wearing his hakama. He was so weird but hey, who wasn't at that convent?
-

"Sexy Sasuke?" Nah not really. But he was awesome!!
-

And last, the Versailles signing session. You can see Kamijo sitting there with his bandmates. Omgackt I still can't believe that I got to shake his hand, talk to him and get his autograph. *dies*
-
Gosh. Alot of pics, right? Well this isn't everything. I'll upload the pics from the second day later ^^


We are Versailles

I just got home from Uppsala and Uppcon. And it was totally amazing.
-
Me and Sofia took the train to Uppsala 00:19 and arrived at 9:30 and then we went straight to the hotel. On the way there I saw people cosplaying Grell and Undertaker <3 We left our bags at the hotel (and I met Zack <3) and then we headed for Uppcon. With only a few ours sleep we started to wait to get in. And boy did we wait. In the 30°C hot weather. Nice....Anyway after waiting for about 2 hours we got in. And it was amazing. Nerds everywhere!! YAY!! And almost everyone were cosplaying. But not us *sniff* we walked around looking at everything, took pictures and just enjoyed it all.
-
And then. It was the Versailles concert. The opening act was the Swedish band Seremedy which were really good. And the bassist kissed the guitarrist :3 SQEEEL!!!
-
After Seremedy's performence they doused the lights and the beginning of Aristocrat's Symphony started blow out from the speakers. And we screamed. Loud. And they entered the stage, looking like gods. And Kamijo. Oh Kamijo. He was so beautiful. Then they started playing Ascendead Master. Oh my good. They played songs like Zombie and Sympathia. They were so good!! And at the ecore me and Sofia had the most amazing luck got seats 4 rows from the scene. hell yeah.
-
And after the concert, there was the signing. Yeah, signing. We got really close in the line and then after waitng for 45 minutes they came up to the stage and we died a little. Again. When it was my turn I stuttered: "K-Kamijo-sama wa h-hontou ni kirei desu." Like "You're so beautiful, Kamijo-sama". HAHAHAHHA!!! And he smiled his beautiful smile and he said: Arigatou. I shook all of their hands and got everyone's autograph. It was insane and I can't believe it even at this moment. I have touched Jesus. Oh my Gackt. Yeah, he's next by the way. WEHOOOOO!!
-
I'll upload pics later. I'll give you a pic of gorgeous Kamijo instead.

I'm in love


Welcome to Versailles

Tonight me and Sofia are gonna take the train to Uppcon in Uppsala. And tomorrow is the Versailles concert. It's gonna be amazing!! :D I'll be back Saturday. Au revoir.

"He is dashing. You have to give him that."

Torchwood-maratonet blev en succé!! Anna var dock sjuk så det blev bara jag, Dena och Emma. Men vi hade det jättemysigt! Jag minns inte ens hur många episodes vi såg men nog blev det en del ^^ Och det blev mycket skratt, jubel, gömma-sig-bakom-kudden-för-att-allt-blev-awkward och allmänt skrik =) Jag hade verkligen glömt hur mkt jag gillar John Barrowman. Han är så jävla awesome som Captain Jack Harkness!! Och Owen....aaah så många drömmar jag haft om den mannen. Mest jobbiga drömmar. Usch. Men aaa det var sjukt nice!! Vi gick och la oss runt 2 tiden och sen på morgonen satt vi ba och myste och snackade. Helt jävla underbart.


Outside the government, beyond the police

Det blev en riktigt härligt gaming time fram tills nu. Hann med jävligt mkt och lyckades äntligen ta mig tillbaka till Gran Pulse. Gud så jag saknat det. Det är så sjukt vackert där. Dessutom mosade jag Ochu. Oh yeah.
-
Snart drar jag till Dena!! Kommer bli sjukt awesome :D TORCHWOOD!!!
Hell Yeah

Eden

Idag hade jag min sista lektion. Om det inte nu dyker upp något nästa vecka är jag HELT ledig. Känns nice.
-
Har nyss bakat chokladbollar. Yay. Ikv drar jag till Dena med brudarna för ett Torchwood-maraton! YEEEEES!!!! <3<3<3<3
-
Fram tills dess blire såklart lite FFXIII gaming. Oh fucking yeah.
Lightning and Odin

RSS 2.0