Bring me the AVENGERS!!

Vi har haft en riktig Marvel vecka, jag och mina sambos. Vi såg nyligen Captain America (I know den är gammal men jag e seg) och såg ju Iron Man (båda filmerna) tidigare så nuu... nu vill jag bara se The Avengers!!!! Can't wait!!!
Kommer bli awesome~

OKEJ

Idag måste jag plugga och review some stuff!! Måste se till att bli en bra översättare så att pinsamma saker som detta inte händer igen...:
Ååh Japan...

Green Lion

Idag är den söndag. Nästa vecka börjar officiellt Golden Week. Är alltså ledig Mån, Tors och Fredag. HEEEELL YEAH!!
-
Idag har jag hunnit handla mat, städa, vaxa benen och duscha. OCH läst Kuroshitsuji (dööör)!
-
Igårkväll såg vi Terminator 2 (så sjukt bra film), iförrgår såg jag och Sofia Iron Man (awesomeness) och ikv planerar vi att se Captain America och Iron Man 2. Kommer bli great!
-
Detta har blivit ett nytt favorit snacks...


De är som gelatin...kuber...dessa smakar Macha. Känns alldeles funky att äta dom men jag tycker de är goda!

Den botaniska trädgården

Idag vare bajs-varmt. Typ 25 grader. Inga moln. Helt galet. Vi chillade lite på dagen och gick sen ner och fikade lite vid floden och sen gick vi till den botaniska trädgården som ligger i närheten. Jättemys och jättefint var det där!!! BILDBOMB!!!
Picknick. Swedish style.


Hade helt klart på mig för mkt kläder idag....


Sen gick vi längs floden till trädgården...


Inne i trädgårdsområdet!


Fina tulpaner~


Coolt träd.


Boss.






Vackra Camellia~





Sambos~




!!



Recap: Mys med Maja - Tokyo Disneyland

Okey...nu tar vi tag i Disneyland. JESS!! Okey så en dag i medans vi var i Tokyo bestämde vi oss för att dra till Tokyo Disneyland. Detta låg en liten bit utanför stan så tidigt en morgon satte vi oss på tåget och begav oss mot the awesomeness. Vi kom dit vid 12 tiden ungefär, fett nice, ingen kö vid inträde men som alltid i Japan fett mkt folk där inne. Jag har aldrig varit på något Disneyland tidigare så jag var helt starstruck. Stämmningen där inne var fantastisk och jag kände mig på riktigt som ett barn igen. Man blir aldrig för gammal för DISNEY!!!
The awesome Disney Hotel som låg brevid parken! Ska lätt bo där någongång!


När man kom in...


Det vackra slottet~


Sen åt vi lunch inne på en Alice i Underlandet inspirerad restaurang!! Fett coolt!!




Efterrätterna som serverades




Jag och Dena i våra Cheshire Cat "mössor" :D


En helt magisk dag blev det på Tokyo Disneyland!!!

No shitty day???

Idag var jag beredd på en riktig piss dag. Torsdagar är alltid dryga... har läsförståelse (egentligen inte så jättedrygt men... stöter alltid på ca 355 st Kanji som jag inte kan läsa och måste sitta där som ett retard) och sen eftermiddags lektion...som är jättesvår. Bajsa. Och jusst ja, hade mitt första prov imorrse oxå....
-
Men idag gick det jättebra! I'm so happy!!! Provet gick helt okey (med tanke på hur få pluggtimmar jag la ned på att förbereda mig...)
-
Mys lunch tsm med Anton och Bau oxå. Sen så gick eftermiddags lektionen väldigt smooth oxå. Nice.
-
Jag är nöjd kisse. Och imorrn så ska jag, Lawler och Sofia äta indisk mat till lunch! Längtat hela veckan!!! YAY!!
Vet ni vad det där är för fåglar över byggnaderna...? Det där, käre vänner, är falkar. Och jävligt många oxå.

Miyako Odori

Idag. Vänner och familj, så var jag och Dena på Miyako Odori. För er som glömt eller inte vet vad detta innebär, så är det Maikos och Geikos (Geishas) som dansar och har sig. Hur som helst, efter skolan så tog hela gänget (alla som skulle dit) bussen till Gion där det skulle vara. Vi fick två biljetter var. En biljett som var vilken plats vi skulle sitta på och en biljett som var till te och "okashi" (traditionellt japansk godis).
Som ni kan se var det mest gamlingar och affärsmän där ^^

-
Sen blev vi insläppta och bjudna på te och okashi! Och som gåva fick man ta hem fatet som okashin låg på! FETT NICE!!

Jag fick ett grönt fat :D YAY!!

-
Efter det så fick vi gå in i salen där allt skulle hållas. Sjukt mäktigt var det.
-
Och showen då? Helt amazing. Har aldrig sett något liknade i hela mitt liv. Otroligt vackert var det. Jag satt och log hela tiden. Är så glad att jag fick denna chans att gå!! Thank you Gackt!!!

Incoming: Summer

Weheeey it's monday again!!
Today we had 作文 (write a composition) and I wrote about...Japanese fashion. Yes.
Then after school I had "interview" with my teacher. She's hilarious.
And now... I'm home. And it's crazy hot outside. And it's gonna be even hotter tomorrow. The summer is on it's way for sure here in Kyoto.
-
I have my first test on thursday sooo...I guess my plans for tonight are already set then..
One year ago today...

My strange addiction....

Asså igår så satt jag och Dena seriöst i ca 6 timmar och kollade på en show som hette "My strange addiction". Titeln säger dock allt, men asså nog finns det märkliga människor ute i världen (sorry, jag menar i USA). Det var bl.a en kvinna som gick runt med sin döde mans urna hela tiden och åt hans aska. Och en kvinna som hade 52 st råttor som husdjur. Och en man som var tillsammans med sin bil. Sin bil Chase. Japp, bilen var en HAN. Sjukt underhållande show.
-
Spelade även lite 3rd B-day. Jag e redan fast ;____; 
-
IDAAAAG så var jag hurtig och duktig på morgonen men sen dalade det när jag började fixa naglarna. Jag vaknade och fixade bilderna från kameran ju, sen städade jag handfatet, sen duscha jag, åt en snabb frukost, stack och handlade mat, kom hem och åt lunch och sen.....aaaa. Minns inte riktigt. Hur som, väldigt produktiv morgon om jag får säga det själv. Men, jag måste plugga sen. Måste. Uff....
Word...

Recap: Mys med Maja - Tokyo

(som sagt försvann alla mina bilder tsm med Maja när Otto räddade mig TOHANNIS men paranoid som jag är hade jag tur nog inte tagit bort alla från kameran. Så nu mår jag mycket bättre då jag lyckades rädda ca 300 förlorade bilder)
-
Okey.... Tokyo. Vad finns det mer att säga än att det var en helt galen stad.
Vi tog Shinkansen till Tokyo den 16/3 på morgonen. Shinkansen kanske är världens bästa uppfinning by the way. Nog oss ca....2 h 45 tror jag.... eller mindre. Minns inte. Iaf, påväg så fick vi även se Mt. Fuji med snö på. Fett coolt.
-
Väl landade i Tokyo så hade i lite problem att hinna men jag lyckades fånga oss en taxi som kunde lätt köra oss till vandrarhemmet. Och det var jättemysigt! Lite old style japanese och så. Luktade lite funky dock men... ah well.
Vårt 4-bädd rum!


En suddig bild på allrummet. Där satt vi och åt frukost och kollade på TV ibland.

-
Något som jag personligen fann väldigt intressant i Tokyo var att även fast det var smockfullt med byggnader och skyskrapor överallt så hade de ändå klämt in tempel och shrines och allt lite här och var.
Som att vi fann detta typ 5 min ifrån vårat vandrarhem. Mitt i stan.


-
Detta får räcka tills vidare. Kommer göra mer specifika inlägg sen om tex, Harajuku, Shibuya, Akihabara och ofc Tokyo Disneyland!!!

Because the sky is blue enough

Okej idag blev inte riktigt som planerat men....inte helt bajs heller. Det var väl men sista lektionen som failade som fan och jag satt mest och skrev massa strunt om FF (om typ...Hope...Snow....Light....japp) och KH (Sora...you almost put me in an VERY awkward situation!!!). Ah well. Orkar inte.
-
Det blev ändå en mysig lunch men åt typ så mkt bröd att det känns som om jag jäser lite just nu...hoppsan.
-
SEN stack jag och Dena och klippte oss. Jag gjorde inget speciellt utan toppade bara lite så det är ingen synlig skillnad alls men känns så sjukt mycket bättre! Dessutom var min frisörska jättemysig och sa att jag såg ut som en Barbie docka som hade hemma xD Hahah! Men hur som, jag är jättenöjd med resultatet!!! =D
-
Sen så kunde jag inte hålla mig och råkade köpa en väska. Japp. Men den var inte så dyr och sen morgonens failure så kände jag att jag var...värd den. HAHA men jag såg den förra veckan tror jag och lev kär direkt så. Ja.
-
Ikv blire nog mest mys. Köpt en cola och lite gott så...blir nice =)

Every day I'm fangirling

FREEEEEDAG!!
Kort skoldag.
Lunch med brudarna och Lawler.
Ska sen klippa mig tsm med Dena.
Sen hem och ta tag i the 3:rd Birthday!!!!!
SÖT ROXAS!!!!!

Geiko besök

YAY!!! Idag blev en awesome dag!!!
På de två första morgonlektionerna så snackade vi bara massa strunt och jobbade ingenting med boken men lärde mig jätte mycket nya och nödvändiga ord som tex. ölmage.
-
Läskunskapslektionen flöt på bra.... jag skämde ut mig lite för italienarna när jag försökte imponera med min "duktiga" italienska. Som tur vad kom Albert och räddade mig från the awkward silence som var påväg.
-
Sen, LUNCH
Jag vet inte varför jag köpte en så stor matlåda...orkade inte allt xD Men den var så billig!! 500 yen!! Awesome~

-
Hade sen N2 lektion. Den gick väl lite segare.... men överlevde.
-
OCH SEN!!!!!! GEIKO-SAN!!! Alla som var intresserade av att träffa henne satt förväntasfulla uppe i det största klassrummet och väntade. Och när hon klev in så blev det ba: "Oooooh~" Hon var så sjukt fin!!! Hon stod inför oss och pratade om att vara Geiko (Geisha) och hur deras liv ser ut och svarade på våra frågor osv. Sen fick vi ta kort!!! YAY!!
:D
Hennes hår!!


SÅ SÖT!!!

Power Up ---> Power Down...

Nu är det i skrivande stund torsdag morgon. Gårdagen var awesome men råkade ta en power-nap efter skolan som visade sig vara allt annat än en power-nap....Men sen så åkte vi ner till stan för att ha en sista middag tsm med The Backdoor Crew. Och vad blev det? Rullbands-sushi!!!!! Dock så orkade jag inte så mycket som jag ville...men sjukt gott vare ju som alltid!!!
-
Sen påvägen hem så taggade jag och Dena framtiden fett mkt och planerade stuff och sånt!!!! Känns awesome!!
-
Så ja...nu...tordag. Kommer bli en låååång dag för vi har ju inte bara eftermiddags lektion till kl 15:10, utan kl 16:00 så äre typ träff, plugg och förberedelse inför Miyako Odori nästa vecka....Blir att springa och köpa lite choklad eller ngt mellan hålet för att få en riktigt POWER UP!!!
Ungefär såhär stort gäspade jag hela kvällen igår....

よっしゃあああぁ!!!!

Tisdag!!! Denna skoldag passerad väldigt snabbt. Först vanliga morgonlektioner där vi gick igenom väldigt enkla saker, sen hade vi riktig grammatik lektion och var allt annat än enkel. Men den var mys för jag satt med Hurricane Tsai och med Albert så det gick bra.
-
Sen efter lunch hade vi eftermiddags klass då vi snackade om Japan.....japp. Men typ om hur landet ser ut, flaggans historia, nationalsången osv. Den lektionen slutade med att vi snackade om toalettsitsar av någon anledning....Vi har även bytt plaster i klassrummet och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Jag hade föredragit närmare dörren för jag springer alltid ner till Sofia och Dena på rasterna men nu sitter jag längst bort i hörnet i klassrummet....hlvete. Får springa snabbare helt enkelt.
-
Sen vare samling för de som ville gå på 都おどり (Miyako Odori - Maikos (Geisha) som dansar osv) men det var huuuuuur många som helst som ville gå och de hade bara 28 biljetter och vi var ca 80 pers där (!!!) så de la massa lappar i en påse och de som fick mellan 1 och 28 fick gå. Dena fick nr 26. Jag fick 74. Sofia hade 66 tror jag. Satan. Sen visade det sig att de hade FÖR MYCKET lappar och 4 av de som var  kvar i påsen var mellan 1 och 28.  Så hon skrev at random upp nummer på tavlan. Första, fail. Andra, fail. Tredje, fail. Och så sista...skrev hon 7......och sen 4!!!!!! Jag vrålade rakt ut. Hahahaha jävlar vilken tur!!!! Jag är råtaggad!!

NOOOOOOOOOOOOOOOO

Igår när jag kollade igen TOHANNIS för att se vilka saker som försvunnit (Ja Otto är en mästare, men kunde tyvärr inte rädda alla filer så några Gig försvann) och upptäcker då att mina bildmappar med: Alice Nine, Bleach, Naruto, Super Junior, K-pop och TV-spel är borta....... FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!! Den jag sörjer mest är Naruto-mappen. Dock hade jag lite backup på en annan minnessticka men....den hade inte blivit uppdaterad på ca 7 månader -____- FUCK IT!!!!
-
Kommer nog upptäcka mer som saknas när jag kollar omkring mer i TOHANNIS....vet redan att alla bilder från lovet (japp, alla bilder med Maja) är long gone and moved on... och några innan dess oxå. Satan. Men tur i oturen kanske jag borde kalla det?
-
Hur som, blev ramen till lunch igår och sen FETT med grammatikplugg. Sen såg jag lite anime. Och jag är fortf lika kär i Sasuke tydligen. Huh, who knew.....
Snygg-Sasuke :D

TOHANNIS IS BACK~

Otto lyckades rädda TOHANNIS (min hårddisk). Behöver jag säga mer än att lyckan är enorm. Jag har gjort backup nu på datorn utifall detta hände igen men jag planerar att införskaffa en 2T snart också.....Oh herregud TOHANNIS skräm mig aldrig sådär igen!!!!! Nu äre TOHANNIS LEVER PARTY!!!

Hanami~

Hade Hanami (picknick och kolla på sakura) med nåra vänner idag!! Fint väder, bra sällskap och mkt jordbubbar!!

SASHAAAAAAAAAAAAA

Igår fyllde min kisse 12 år :D:D:D
JAG SAKNAR HENNE VARJE DAG!!!!
Grattis min lilla kisse!!!!!
Hon ser så glad ut :D

"This is sooooo LCHF"

Igår så åkte jag ner på stan för att köpa lite mer stuff till skolan. Blev två nya skrivblock, 4 pennor och ett nytt penfodral (min gammla rymmer inte alla...).
-
Sen gick jag hem (och såg en helikopter på RIKTIGT nära håll in action för första gången. Den landade på ett sjukhus just vid floden såå jag stod där som en nörd och ba: "AAAAWESOME!!").
-
Hemma så blev det plugg och lite chillning.
-
Sen runt 19 tiden så stack vi alla och åt Yakiniku. The Backdoor Crew verkade väldigt nöjda efter att nästan ätit en hel kalv var såå...det blev succé.

Osaka Castle + Hep 5

Hallååå!! Efter skolan igår så stack hela gänget tsm med Makoto och Anton på Ohsho och åt lunch tillsammans. Vi hade sagt åt Jonna att prata så brett hon bara kunde (Makoto tycker att norrländska är väldigt festligt) och det var fett awesome!
-
Efter det stack vi till Osaka och till Osaka Castle. Det var ganska dåligt väder och Sakuran har ju typ redan dött men slottet var fortf fett nice.
Gänget


Utanför slottet..


SLOTTET


Vallgraven...

YAY!!

Awesome~
-
Sen drog vi in till stan, tog Purikura och åt GLAAAASS!!!
Sofia, Dena och Jonna
¨

Lo och Otto


Jag och Camilla


Min "glass" med våfflor, grädde, pudding osv ^^


Jonna och Lo's 50 cm höga glass ;D


Otto's 70 cm höga glass!!



Ännu mer Sakura....

Igår blev det fett mys häng med våra gäster. Vi satt på golvet och snackade om allt mellan himmel och jord...på väldigt bred norrländska.
-
Idag vare FETT varmt!!! Över 20 grader och strålande sol. Nästan lite jobbigt.....men mys.
-
Denna dag gick förbi helt okey även fast det var lång dag. Efter sista lektionen var vi dock tvungna att samlas för Davide Rossi från GoGo Nihon (ni vet den org. som hjälpte oss hit) skulle komma och snacka lite med oss. Det var ganska kul och vi fick lite utlopp för hur mkt läxa och stuff vi får...Skönt att gnälla lite hehe.
-
När jag kom hem stack jag ut direkt för att ta lite mer bilder på Sakura......har inte tillräckligt. Än.
-

KÖNSHT

Onsdag. Chillar som fan. Plugget flyter på överraskande bra (det tog mig 4 min att göra läxan...).
Var sjukt mys att bara sitta och snacka med the Crew idag efter skolan. Skönt att höra svenska som inte pratas i stockholmsdialekt.
-
Imorrn äre långdag. Kämpa~
Annars känns allt bra! Vill bara krama allt typ (tror det är Sakurans fel....)
-
Just ja, Otto hälsar~

The Arrival of the Backdoor Crew

Idag är det Tisdag.
På morgonen jobbade vi med den nya boken, ganska svår men... jag kämpar.
Sen hade vi grammatik lektion (som jag har tsm med Albert!!!) som var helt galen. HUUUR SVÅRT SOM HELST!! Och jag är ändå i den mellersta gruppen som ska gå "lagomt" snabbt fram.... yeah sure....
SEN LUUUNCH!
Sen hade vi eftermiddagsklass där vi kommer att ha forskning typ...man ska ha ett tema, göra frågor och sen intervjua universitetselever osv.....japp....
Under den lektionen åt jag ett Taiwanesiskt godis som var fett segt. Ätit det förut dock men denna gång slutade det inte lika lyckigt. Jag tog nämnligen en stor tugga och kände direkt...näpp...det där gick inte bra. Försöker tugga klart det jag har i munnen och känner sen att kedjan som jag har på insidan av mina framtänder inte sitter som den borde. När jag kom hem körde jag in en spegel i käften men såg inget skumt men antingen snurrade den sig på något konstigt sätt eller så har limmet lossnat på någon tand....för bra känns det inte. Eftersom jag gärna undviken tandläkare här i Japan får jag vänta med att kolla upp detta tills jag kommer till Sverige....3 månader bort........japp...
-
När jag kom hem fann jag två paket till mig i brevlådan. Ena från mamma och pappa (tack så mycket för de 4 st flaskorna nässpray) och mina eftelängtade PSP spel!! HELL YEAH!!
-
Är nu hemma. Nyss duschat. Ska skriva klart detta, plugga lite, sen ska vi ner på stan för gissa vilka som landar i Japan ikväll? The Backdoor Crew (Otto, Jonna, Lo och Camilla) Kommer bli väldigt nice :D
-
Hade gärna laddat upp bilder och skrivit om min tid med Maja här men sen TOHANNIS inte vill funka finns inte mkt att göra....testade koppla in henne igår men nej....funkar inte....Känns fruktansvärt. Mitt sista hopp är Otto. If he can't make it work... no one can.

SKOLSTART!!!!!

OH MY GOD!! Skolan började idag!!! Weheeeey....*silence* Nämen känns ok.
-
Som sagt har vi alla hamnat i nya klasser. Jag skrek av vrede när jag upptäckte att Lawler, Vincent och Albert får gå i samma klass...men inte jag. Damn it. Ist hamnade jag med I-San och Raku-San från min förra klass, vilket nästan vägde upp för det. Det är en ny svenne i min klass som jag inte hunnit prata med än men ska nog se till och göra det imorrn och prata med han lite. Förövrigt känns det ändå bra med nya klassen. De flesta känner jag igen så det är nice... några som är helt nya också finns. Och italienare finns det. Japp. Missförstå mig inte nu, men jag är ganska mätt på babbidiboo-språket och aaa...det gillar att vara högljudda. Men de verkar trevliga och ska bli kul att få träffa nya vänner =)
-
Väl hemma så stack jag och Sofia ut på en promenad för att spana in mer Sakura. Sen började det regna på oss....typiskt.
-
Men, hann ta några awesome bilder. (som om jag inte har nog..)
Såhär ser det ju ut längs vägen utanför våran lägenhet. Jättefiiiiint~






Folk som sitter och har picknick under träden~

Coolaste trädet EVER!!

大文字と桜!!

Okey så bergsklättringen (upp på berget 大文字)idag var awesome. Ont i benen som fan, men lätt värt det för utsikten. Väl på toppen började vi snacka om vad vi ville göra senare i år...vart vi ville resa osv. Får se vad som händer men är jättetaggad på flera olika resemål :D
-
Som sagt står Sakura (桜) högt i blom. Trodde aldrig att jag skulle finna en blomma så vacker. Får bara lust att krama varje Sakura-träd ser. Önska bara att jag hade någon vacker man brevid min sida att sitta under ett träd och vara romantisk med.... fast som vi sa tidigare idag, hade man ställt Gackt brevid ett Sakura-träd skulle han sno all uppmärksamhet....stackars träd.
-
Några awesome bilder från idag!
Sakura
Lawler och Sofia när vi nått toppen...


"Till havs!!!"


En episk falk över en episk utsikt


Ännu mer Sakura~


Åh du vackra blomma <3





Dena's födelsedag =)

Så, igår var awesome!!
Vi hade picknick vid floden under körsbärsblommen, chillade hemma och myste, gjorde tacos, dansade och sist kollade vi på Terminator!! Dena verkade väldigt nöjd vid dagens slut =)
Här är lite bilder från igår:
Vi satt på en liten kulle bakom en häck vid floden under träden. MYS men lite för kallt =/


Min matlåda ;D


Donut på pinne!!


Sakura (körsbärsblomm) längs hela floden~


Ett suddigt tacobord...



"Loui uses ROCK CLIMB"

Idag blire att klättra berg! Samma berg som förra gången! Fast rumpa, here I come!!
-
Sen ska jag hem och käka onyttigheter och möjligtvis kolla igenom lite Kanji....möjligtvis...
-
Det blir att smaska på godiset Lawler tog med hem från USA. SKITTLES & STARBURST!!!!

Lite skola, Dinosaurier och ANGST

Godmorgon! Just nu är kl 10:00 och födelsedagsbarnet har inte vaknat än ^^ Dagens planer är Hanami (Cherry blossom) , taco-middag och sen Terminator film-kväll.
-
IGÅÅÅÅR så  vare ju orientering ja. Fett ovärt. De berättade bara saker vi redan visste som tex cykelregler, ingen nedladdning osv. Säkerhet med andra ord. Efter allt snack så gick jag, Sofia och Lawler och åt en god och lång lunch tillsammans och catchade upp lite efter lovet. Fett mys.
-
Sen hemma så chillades det hårt och på kvällen såg vi Jurassic Park. Episk film helt enkelt =)
-
Hemma så läste jag ikapp i Naruto. Och dog litegrann. ASSÅ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH =( Varför är allt så angsty!? Jag orkar inte. Men måste se hur allt slutar. Det är verkligen ett LOVE-HATE relationship jag har med Naruto...*angst*
-
PS. Sitter i skrivande stund och kämpar med min extärna hårddisk...den vill inte fungera. Om det går sönder nu....går jag sönder. DS

Back to Basics and Back to Black

Snabb update:
-
* Imorrn börjar skolan (eller typ... upprop)
* Jag är svarthårig igen
* Trots galen shopping i Tokyo förr någon vecka sen är shoppingbegäret inte tillfredställt
* Idag såg vi på Shrek 1 och 2 och myste
* Idag hörde jag det högsta åskmullret i hela mitt liv
-
Tror det var allt.
Slänger in en bild på T.O.P som är min nuvarande bakgrundsbild och förälskelse.

UJS again~

Igår så blev det en heldag av fart, god mat och awesomeness. Vi hade bestämt oss att fara och fira Dena's födelsedag i förväg (hon fyller ju 20 på lördag), så vart drog vi? Jo, UNIVERSAL STUDIOS JAPAN!!! Andra gången för mig denna månad xD Hahah men spela roll, det där stället kräver flera besök för att man ska hinna med allt.
-
Vi stack hemmifrån 7:26 (!!!) och var framme runt 9:15 utanför USJ. Vi stack hem runt 20:00 tiden. Japp...fucking crazy.
-
Vi började typ med att äta en helt gaaaalen god hamburgare på "Mel's Drive-In (restaurang med 50-tals feeling). Efter det så körde vi hårt helt enkelt. Stannade lite nu och då för att köpa snacks osv. Jag och Sofia åt en galen god Pretzel och sen åt vi ett grillat Turkey Leg utanför Jurassic Park med episk musik i bakgrunden.
Bästa burgaren på länge.


-
Vad mer att nämna....det var awesome helt enkelt.

Fantastic BABY

Okeeeeeeeeey så igår så färgade Sofia mitt hår. Färgen hette "Maple Chocolate" och var som en mörkbrun ton med lätta röda inslag. Resultatet blev väl sådär....njah. Tog INGENTING på mina längder, vilket motsvarar 89 % av mitt hår fan.... så vi körde igen idag (köpte två burkar men använde bara en först). Och nu då? Fortf nja. Mina längder blev väl ½ ton brunade men på kronan äre rätt färg som nu suddas ut till mörk ju längre ner. Ganska tufft egentligen. Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Antingen lever jag med detta ett tag och färgar det svart sen... eller kanske går ut hårdare med en ÄNNU ljusade färg....? Hmm... vet inte riktigt. Det är ju inte fult men inte det jag ville ha direkt.
-
HUR SOM. For ut och joggade imorrse. Skönt.
-
Senare idag så fick vi oväntat besök. OMG! Av vem? Jo, av Makoto och Anton. Helt random. De skulle ha picknick vid floden me de nya svenskarna och undrade om vi ville hänga på. Jätte gulligt av dom. Tackade dock nej för jag kände mig slöare än en kisse.
-
Igår körde vi Supernatural, som vanligt. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH så bra det är. Nostalgiskt som fan oxå. Det hade vart nice med en reaction-cam på oss medans vi kollar för varje gång Dean är med i bild glittrar våra ögon och varje gång Sam öppnar käften vrålar vi åt honom att han är dryg som fan eller alternativt struntar helt i honom och pratar om Dean ist. Synd att han är så söt men ska bete sig som en...bitch.
-
Kan även nämna att jag hittat ett Koreansk band där det finns en medlem som orsakade mig en lätt hjärtattack. Så snygg var han. Jag lovar. OCH!! Jag och Sofia eggar en låt med ett annat band som heter Big Bang (som vi vetat av skitlänge, dissat som fan, men nu gjort en singel som är....FANTASTIC BABY)
Kommer sjunga på denna låta HELA våren!!!

RSS 2.0