I min egna lilla bubbla finns inga hinder som kan få mig att snubbla

Hade ett jättemysigt samtal tidigare idag med min bästa vän som fick mig att gråta av skratt. Blir att träffas på onsdag! Och jag taggar att sno hennes katt (*3*)
-
KRISAR DET HAR JAG ALLTID INA
HON FÖLJER MIG PÅ LIVETS LÅNGA LINA.

もういいよ

本当に、みんながバカだぜ。まったくよ。何を考えるのかい!?ぜんぜん分からない。めんどうくぜなぁぁぁ。もういいよ。かまわないよ。

-

-

Iaf, idag var väl rolig. Jag fastställde en grej iaf: Min eyeliner som ska vara vattenfast är INTE vattenfast. Good to know.

-

-

Jag tänker förlora mig i Final Fantasy världen ikv. Har jag tur vaknar jag upp imorrn i Nautilus med Majsi (jag vill peta på chocobos!!) ... men sån tur lär jag väl inte ha...


Ett inlägg helt tillägnat TOPIA (picspam)

HÄJ! Ska dra lite till Maja senare och kommer stanna där till midnatt (THE WALKING DEAD FÖRFAN) och tänkte slänga ut några jrocker bilder till min käraste Sofia för jag orkar inte vänta till att visa dom imorrn i skolan ^^
-
HERE YOU GO~ (ett smakprov av alla bilderna jag ska visa dig imorrn ;D)

My motivation hasn’t woken up yet.

Nu skriver jag BARA FÖR ATT ta en paus från plugget. Går långsamt frammåt med plugget...men varannan flik jag klickar upp på datorn har inget med plugget att göra..som denna t.ex *sigh* .....aja...är (typ) snart klar med SV-uppgiften. Var dock duktigt och betalade tillbaka min käre far pengarna jag var skyldig honom....plötsligt kändes lönen och studiebidraget ganska klent ._.
-
typisk SEG-söndag. Men ikv blire mys med Majsi, som förra veckan. Kommer bli awesome!
-
Lägger upp en cool bild på Gackt (jag menar Gud, ursäkta), plockar upp taggen... och KÖR HÅRT!

いろんな気持ちだ

こんにちは!どうして日本語で書いていますか?まぁぁ、昨日の晩好きな人に "私はブロッグがあるわよ" と言いましたから、日本語で書いてほうがいいと思いました(^^)じゃ、今日つよく勉強をするつもりです!はい!がんばりますよ!後でたぶん少しビデオゲームをするかもしれないね。でも、本当に疲れたですよ!なぜ分かるけど、疲れていますはつまらないですよ!
-
今、好きなデルヒのおんがくを聞いています。すばらしいです!!!!ジュリの歌声は本当にすばらしいですよ!
-
あぁぁあたまが痛い。のどが痛い。くびが痛い。つまり、体が痛いよ!!!!!!!!!
-
ね、夏が来てほしい。
いいね?

Flitig

JAG, SOFIA OCH DENA ÄGER! Vi skrev klart våra stipdendieansökningar idag! På typ…3 timmar..eller typ mer O.O!! Not bad at all. Blev en rejäl bunt med papper vill jag lova xD Mamma ska posta allt imorrn... och sen äre ba att hålla tummarna :D

-

Själv hade jag ingen lektion idag… och var ändå på skolan mellan 9.30-17.00….kul. Men åt pankakor till lunch iaf. Det var gott.

-

Iaf tillbaka till ansökningarna…känns helt insane! Vi far fan snart! OMG! Jag taggar verkligen så ofantligt mkt!

Mycket papper? Svar: JA.

Cleaning out my closet, part 2

Kom nyss hem från bio med brudarna! The King's Speech! Väldigt bra :D
-
Hade trivseldag idag på skolan -.- hade trivts bättre hemma tsm med FFXIII.....
-
MEN! När jag gick in igenom dörren till mitt rum tappade jag hakan. Pappa hade rivit min gamla garderob och...aa...rummet ser sjukt mkt större ut O.O Kommer förminskas igen när Narnia-garderoben kommer in men, what the hell ^^


Fucking crazy...


Oreda <3

Shotgun

Hade en sjukt grym kväll med Majsi igår! Hon hade kirrat en shotgun till hennes Wii och vi gameade lite Resident Evil: The Darkside Chronicles. Förvånandsvärt bra spel! Var nice att se Leon in action igen...och döda lite zombies i allmänhet. Dock höll jag på att dö för det var sjukt jobbigt att hålla i shotgunnen xD Och mitt aim är ju inte så bra i första taget så...eeeh... ja. Men kul vare. Sen trog vi ett parti Mario Party. Och käre Majsi drog hem guldet! Grattis gummsi <3 (du förtjänade den faktist ^^) Därefter såg vi Big Brother. Asså vad ska man säga....norrlänningen är ju skönast men...aa..bara galet XD Vi gjorde oxå FETT goa...eh...snacks-mackor-grejjer ^^ Med typ såsdränkta tigerräkor på toast med avokado på. Väldigt gott!!!
-
Allt som allt, en riktigt AWESOME kväll. Ikväll blire bio med brudarna! :D YAY! Och bokrea!!! YAY!! :D
Awesome Maja.
"What...? You want some?!"

(Sjukt typiskt av mig att hålla shottisen som en rifle -.-)


GOTT!!

These feelings of mine are sent flying high into the sky

Today has been awesome! :D I woke up fairly early, put on my hot boots from yesstyle (<3) and went to school. I would only have one class (14.25) but in the end I didn't even attend to that one ^^ Decided to work at home instead.  So what did I do at school? Well… I had lunch with my friends. We quoted each other from our Macbeth play and laughed a lot XD Also managed a nice rendezvous in the basement. Not bad at all.

-

And when I got home I had two packages waiting for me! Finally I got my dotting pen (so the first thing I had to do was to fix my nails ^^) !!!! AND!! I got my new phone charms! :D Two small pouches from Kyoto (and I think they’re filled with tea or something because they smell wonderful!) and…here it comes…. A MOMIJI MANJU!! AOI’S MOMIJI MANJU!!! SOFIAAA :D I love them both! (*w*)

-

Tonight I’m trying to finish up my applications for KICL…*sigh*


Cleaning out my closet

Nääe jag lyssnar inte på Eminem ^^ Jag städer ut min garderob, på riktigt! Köpte ju en "Narnia-Garderob" som jag kallar den för nån vecka sen...men att få upp den är lite klurigt för vi måste rensa ut och riva min gamla garderob först. Inte det lättaste vill jag lova. Så nu står en stor FLYTTLÅDA på mitt golv full med massa random stuff ^^ (Jack och Berlioz ligger i sängen nu :3) Jag måste dock erkänna att jag blir lite taggad när jag ser FLYTTLÅDAn....typ, tänk då man verkligen SKA flytta :D Ohmygackt...
-
Majsi kommer ju hit på ett litet tag. Vi ska ba chilla och snacka osv. Kommer bli great :D
-
Jag tror jag slänger några GazettE Macros...bara för att dom är så sjukt roliga ^^ credit to the genius who made them!!"Or have we eaten on the insane root that takes the reason prisoner?"

Rubriken är citerad från Shakespeare's Macbeth. Act I, Scene III.
-
Jag känner mig så sjukt risig just nu -.- Mensvärk suger.
-
Var ju och jobbade igår. Gick helt okej. Dock hallucinerade jag O.O Trodde att skoputsningsmaskinen i korridoren var en katt...varje gång jag gick förbi den xD Daniel trodde jag hade blivit knäpp.
-
アルバイトの後で私の好きな人へ行きました。しかし、その前にりんごを買いました (*3*) じゃぁぁ、あの人は本当にすばらしい。でも昨日。。。あのぉぉ。。。おなかが。。。痛い!!痛いよ!!と言うね (^_^'') でもいいよ!真夜中の後で家へ帰りました。そして、ねました!(^w^)
-
Iväll blire mys med Majsi <3 Längtar!!
-
(jag känner mig inte inspirerad att lägga upp en bild... så jag tänker inte göra't heller..)

Na na na na come on!

Jag är trött. Riktigt jävla trött. Var ju som sagt hemma igår och kurerade mig igår med lite Kanji kalligrafi (med vattenfärg) och matcha latte. Ganska nice.
gott och VÄDLIGT nostalgiskt
-
Blev senare (igårkväll) lite FIFA lir. Sista matchen var Real Madrid vs Roma. Jag var ju såklart Roma då. Slutresultatet blev 1-0. Det tog jag som en vinst.
-
For idag till Fanny och hade photoshoot! SJUUUKT AWESOME :D jag fick ha ett typ samurajsvärd att posa med!!! Kändes helt rätt ;D Taggar som fan att se bilderna!
det är väl givet att det blir lite kaos när det är 6 brudar inne på en toalett samtidigt...
-
Imorrn blire jobb...på dagen då.... på kvällen då....jaaao ;)

What were the words that you said to me that made me feel so special

Jag tror jag håller på att bli sjuk -.- min kropp känns som om den väger 100 kg och jag får kämpa för att hålla ögonen uppe. Alla är fan sjuka nu...trodde jag skulle klara mig, men icket.
-
今日はぜんぜん面白くなかっただ。白いソファで友達とだきしめた。それはよかったよ!だって、今日好きな人が見えなくなかった。だから今日はつまらねぇ!!!
-
Även fast jag sitter och lyssnar på partymusik så känner jag mig helt död....drygt. Men ska fara och hämta mamma sen och ska senare köpa några nya phone charms :D Det taggar jag! Jag typ hittat....7 st jag vill ha XD Får försöka välja ut de finaste!


Detta är en av alla phone charms jag e sugen på. Denna innehåller ngn typ av "scent" (whatever that means...) från Kyoto (dit vi ska flytta!) så jag tyckte det var ganska passande ^^

"Oh Jesus...."

Jag och Sofia var lite busiga och skolkade från friluftsdan ^^' Men den riktiga planen var ju att åka pulka i Bräntberget men kylan satte stopp för oss så... reservplanen var innebandy på Gammlia. Inte lika intressant. Därför stannade vi hemma och tränade på vår Macbeth play. Sjukt mkt skratt, som alltid. Men snart sitter fan replikerna!  WEHO!
-
(*w*)
-
Sen skulle jag hämta upp Majsi på Expert runt 19.30 (kom lite sent....uppehållen). Därefter drog vi hem till mig och myste! Vi tog även del bilder med webbcameran. Vissa är så fula att jaa....nej XD Men det var verkligen jättemysigt och när jag skjutsa hem henne ville jag ba fortsätta förbi hennes hus för det kändes som om vi skulle kunna keep on talking forever! Ah well, nedan är några bilder från webbcameran som är aaa...fina ^^

Jagoda

WAAAH! Känner mig helt slut -.- Sofia kommer hit senare ikv och ska försöka göra ngt vettigt fram tills dess.
-
Iaf, helgen vart TOPPEN! Var med Sofia igår och tardade oss. Vi såg oxå "How to train your dragon" <3 ÅHÅÅ jag vill ha en drake!!! Gjorde även Okonomiyaki! GOTT!!
-
Sååå jaaa....erhm......mm....KYAH >w<
Ett sånthär random inlägg behöver en random bild. Seså, käre Cinko med en flaska 7up. Dära.

If I could turn into a comet I would run through the sky and fly

Vaknade precis i tid imorrse till Disneydags. Grym början på dagen. Tog senare en promenad tsm med mor och far i det fina vädret. Väldigt nice men jag fick typ brainfreeze efter 10 min -.- Så gåre om man skiter i mössan I guess... Sen for jag och mor ut lite. Jag körde blåbiln och helvette säger jag bara! Kändes fan lite läskigt med manuell nu O.O inte bra. Jag känner mig lite (eller snarare) väldigt upprörd över att jag känner mig trött...som fan!! Fattar ingenting! Kanske håller på att bli sjuk? Dammit det har jag inte tid med!!! Får dra ned elementet (man blir väl trött näre är varmt,ne?), he på lite partymusik och studdsa runt lite....NU JÄVLAR DRAR VI IGÅNG!!!!
-
(jag taggar vår....som fan)

There are no... Raindrops on roses and girls in white dresses

Har haft en grym dag med INA!! :D Kom till henne runt 15 tiden... då drog vi en tekopp. Sen drog vi till Ica, sen till Ö&B och sen tillbaka till Ica! NICE! Vi åt middag, gjorde naglarna (Jag gjorde världens snyggaste naglar på Ina med mintgrön/blå bas och leopardfläckar! Fett fierce!) och ba töntade runt lite grann :] Hade det jättemysigt!
-
Förövrigt idag då....lämnade in ansökan till Cambridge Examen i Maj (GAH)...hade mysig danslektion....ba allmänt nice.
Vi hade GANSKA många färger att välja emellan....
En kväll med Oreo's kan inte gå fel.

Let me seeya LaLaLaLa

KUNG DAG! Träffade och åt lunch med Maja på Gouter =) Sedan gick vi runt på stan och fixade lite stuff (nu lever min klocka igen! YAY) Men det roligaste var att när vi var inne på Åhléns så skulle Maja prova lite stuff och satte hennes circle scarf på mitt huvud...som en turban XD Den var skitskön så jag bestämde mig för att fortsätta att ha den på stan. Och vi gick runt över 1 timma!!! Folk kollade LITE snett på mig. MEN!! Sen (när vi kommit tbk till Åhléns) så råkade en dam stöta in i mig och ba: "Oh ursäkta...VAD FIN TURBAN DU HAR!!" Jag och Maja höll lite på att dö av skratt. Damen frågade mig oxå om jag gjort den själv men då var jag tvungen att avslöja att det bara var en sjal. Men iaf, sjukt kul!! XD Så tydligen passar jag i turban. Bra att veta.
-
Sitter nu och kämpar med japanska översättningen av min berättelse till PA 100. DRYYGT -.-
-
Igår satt jag och myste med lite koransk musik och hittade en "ny" låt som är SÅÅÅÅÅ BRA!!! <3<3<3 Den sätter sig som fan på huvett dock -_- Ah well.

Let the sun rain down on me

Today we set the roles for our Macbeth play. Me and Anna wont be playing trees ;_; Maybe a houseplant, at it's best.
-
When I got home I was sorta productive. I filled in some of the forms for the University, I studied some Korean, I learned a bit from the choreography from Miss A "Breathe", I put some post-it notes in my samurai books....OH and I played some FFXIII!! How could I forget that? I played with Fang for the first time! YAY she soo awesome!
-
BUT!! The, by far, most important thing I did today was....listening to Panic! At the Disco <3 And I found their new vid! IT'S SO AWESOME AND IT'S LIKE A SEQUEL TO "I WRITE SINS NOT TRAGEDIES"!!!! (Ina fatta hur mkt jag skrek när jag upptäckte det XD) Anyway, the vid is down here so... check it out! ;D

\(^w^)/

Vaaaad har jag gjort idag....? Hmm...JO! Hade en jättemysig danslektion tsm med Emma. Vi håller på att koreografera ihop en egen dans som kommer att bli AWESOME!! Sen åt jag lunch med Sofia och efter det gick vi till stadsbiblioteket och skapade lite oreda. Vi ÖWÖ:ade ganska mkt. For sedan tbk till skolan och där hände väl ingen direkt speciellt....förutom att vi kollade på Macbeth på eng. Vi ska ju göra en play på den som ska framföras nästa vecka... oh god. Jag ska va Banquo och spöka!!! För jag gillar att leka spökhare, som alla vet. Anna vill vara träd men hon får inte för Sofia...men jag tycker det låter fantastiskt! Dessutom har vi planer på en väldigt praktfull trädkrona som skulle funka väääldigt bra. Efter skolan for vi och lönn-shoppade lite.... köpte ett halsband och hanskar! YAY!
-
Jag MÅSTE jobba med mina ansökningar till Universitetet ikväll....SHIIIIT! *stressad* Uuuäh...Tänkte lägga upp lite mer random bilder från Sims 3. Bara för att jag och Ina Bergström äger.
En av alla "fiskar-bilder" på mig.

En glad Ina på en vespa i Egypten.

En Ina som drar en fighting pose och jag som använder en dusch på burk.

Give me envy, give me malice, give me your attention!

OH MY GOD! In the middle of trying to be productive I stumbled over my old-back in the days-love... BRENDON URIE!! My infatuation with him was...crazy XD I planned to seriously marry that guy!! Poor Ina had to listen to me ranting about how many kids, cars, cats etc me and Brendon would have....gosh I don't know how long it's been....I think it was around... 2006?? The summer of 2006 I think... wow... that's like... 5 years ago O.O OMG!!!
My dear Brendon Urie

Helt fel, lägg av, inte jag, inte här.

Idag var en ganska....intressant dag ^^ Hade inga riktiga lektioner. Alls. Kom till skolan 9.45 och hade PA 100 70% seminarium. Det var väldigt kul att höra vad alla jobbat och så med... och jag fick mkt beröm och feedback på mitt arbete! Så nu har jag fått lite mer kraft att ta tag och jobba med det!! :D Känns bra.
-
Jag och Sofia var ganska tardiga idag... som vanligt då. Och jag och Anna sjöng högt "Lucifer" i korridoren! Jättekul! Min koreanska är OSLAGBAR XD
-
Jag känner ett stort behov att...skingra mina tankar lite grann. Kunde inte ens sova igår pga dom O.O Var tvungen att först spela lite FFXIII och sedan läsa lite Nightrunner för att mosa mitt huvud tillräckligt mycket. Jag måste helt enkelt försöka hålla mig sysselsatt för att inte hinna tänka XD Det låter ju inte allt för svårt!!!
*fniss*

We're not professionals, we're fucking VETERANS

Ännu en väldigt lyckad gameingkväll med Maja igår. Jag jobbade till 17 och drog sedan dirr till henne. Där töntade vi runt litegrann innan vi drog och köpte pizza och våra vanliga godsaker vi brukar ha när vi lirar (chokladpudding, vispgrädde, hallon). Därefter drog vi igång RE5. Och klarade ut det på Veteran Mode. Helvete vad vi är grymma bruden!!!! *high five*
Me and Majsi <3
-
Idag då...vaknade upp hoss Maja runt...11:00 tiden (tror jag) efter en natt med väldigt intressanta drömmar. Vi fixade frukost (Oja...chokladpudding, vispgrädde och hallon) och satte och och spelade Mario Party! HELVETTE  säger jag bara. Vi blev fett ägda av Boo -.- Spökjävel...
DIE!

Tangled

WHAT AN AWESOME AWESOME AWESOME MOVIE!!! YOU GOTTA SEE IT!!! That horse, Maximus, was hilarious XD I want a horse like that dammit...
You don't wanna mess with Maximus....

Fredag

Fett skön dag. Tog en liten sovmorgon och for sedan på dansen kl 11.05. Där hade körde vi improvisation. Var svårt men ändå kul :D Jag taggar verkligen föreställningen i vår!! Den kommer bli grym!!!
-
Ikv drar jag, Sofia, Emma, Anna och Anna och ska se "Trassel"!! Vi har typ taggat den sen... aa flera månader nu iaf! Kommer bli awesome!!
-
Sen imorrn blire att jobba på dagen, sen drar jag dirr till Maja. Lär bli lir, kika lite på Paperthin Hymn och ba allmänt mys. NICE.
-
(Hur vare hoss Otto igår då? Jo lika kul som alltid :D vi körde lite Amnesia, sen dog vi och satte oss och såg "Det Regnar Köttbullar" ist XD Fett nice! Dock vare jätteobehagligt att köra igår O.O Fick typ sladd 45 ggr från mitt hus till stan. Drygt.)
Startmenyn på Amnesia. OH MY GOOOOOOOOOOOD!!!!

Take my hands silently, hold me silently

Right...today I went to the hairdresser and cut my hair. Not much but it feels great and I'm very happy with the result! :D Then I went and had lunch with Maja. Very nice. Then I gave her a ride back to her work and then I went home.. and now I'm sitting here... drooling over Super Junior instead of studying. Not the first time that has happened XD BUT THEY'RE SO AWESOME! GAH! Yesterday I forced Ina to admit that Donghae is cute...she did it but nothing more than than XD dammit.
-
Tonight we're going over at Otto's. To play Amnesia. OMG....
My favorite, Donghae

Född att vinna striden, född att vara mästaren, född att vinna striden, född att vara allra bäst!

Haft en helt awesome dag men min bästaste bästis. Vi hann fett mkt!! Stan, lunch, dra till Willy's, färga mitt hår, jobba lite på mitt PA, msn:a, fixa smoothie, jag fixade Inas naglar, fixa musik och bilder till våra mobiler, middag, fara till Jysk och fixa lite stuff....har jag glömt ngt..??? aaa  iaf vi hann med mkt!!!
-
Imorrn blire stan, ska klippa mig, luncha med Majs och sen dra till Otto på kvällen. NICE.
En Ina.
En Ina & Loui.
En hallonsmoothie <3
En ägd Oreo.

ルキ様!!!RUKI-SAMA!!!

あ!そうだ!今日はルキ様の誕生日だ!誕生日おめでとうございます!!!!
-
Ah! That's right! Today's Ruki-samas birthday! HAPPY BIRTHDAY!!!! Here's my favourite (and my biggest XD) pic of this awesome man!!! <3

キャァァァァ!

あの。。。(笑)。。。えぇぇと。。。君の笑顔が。。。やっぱり、これやばい。本当にやばい。明日イナはここに来るよかった!!!
-
En annan sjuk sak...dessa bilder här nere är EXAKT ett år gamla!! O.O Dessa bilder togs 2010-02-01. Helvete vad tiden går snabbt...

RSS 2.0