Beställt:

Final Fantasy Dissidia 012 Duodecim



The Third Birthday



-
Det kommer bli en aaaaawesome game:ing-vår!!

Dagens aktivitet:

Idag spöregnar det. Do I need to say more?
Förkylning AWAY WITH YOU!!!
-
Nämen ska försöka göra något produktivt. Typ beställa lite mer PSP spel, äta och läsa manga. Yesssss~

The End Approaches

Igår var en fantastiskt härlig dag! Det var klarblå himmel, VARMT (!!!) och helt enkelt... awesome. Jag tog mig friheten att ta en promenad ner till stan, kolla runt lite där, gå vidare till stationen där jag föll för frestelsen att köpa Yatsuhashi. Typiskt traditionelt japansk godis (jag skickade det b.la till er mami & papi)
Yatsuhashi. Okey detta ser mer ut som typ hundgodis men tro mig, de är delicious. Dessa smakar kanel och är alldesel knapriga och mumsiga. YAY!
-
Vi har myst på som fan här i familjen svensson, som vi kallar oss. Igår såg vi Bridget Jones's Diary och dagen innan How to Train Your Dragon. Våra mys-filmkvällar rockar verkligen.
-
Idag ska jag nog försöka gå och köpa hårfärg. Maja lyckades övertala mig att färga håret (tänkt på det jättelänge men tvekat mycket..) så äre dags. Måste bara orka resa mig.
-
Kan även nämna att jag är på SISTA ARCEN I BLEACH!! Jag fick en smärre hjärtattack när jag såg det....det kan bara inte vara sant. Bleach närmar sig slutet!!! Likadant som Naruto!!! MIN VÄRLD GÅR SÖNDEEEER!!!
-
Ps. I förrgår vare exakt 6 månader sedan vi kom till Kyoto =) Tiden går sjukt snabbt, right?

Recap: Mys med Maja - Universal Studios

Okey Maja landade ju i Japan lördagen 10/3. Dagen efter, på söndagen, så bestämde vi oss för att slå på stort direkt och drog utan vidare till Universal Studios Japan utanför Osaka! Sofia hade varit där förut med Frida & Frida och sa att det var awesome och Maja hade ju varit där när hon var i USA sååå...förväntningarna var höga!!
-
Så vi gick upp i lagom tid och bussen till stationen, tåg till Osaka och sen tåg därifrån till UJS.
Tågen~
-
Väl där...
-
Och vad kan man säga.... det var ju awesome såklart! Dock stört mkt människor där. Även fast det var exakt 1 år sedan tsunami katastrofen den dagen...vi antog att folk skulle stanna hemma och typ sörja eller något men icket, de valde att celebrate life istället. Vädret var lite off oxå och det var ganska kallt och blåsigt men... let me tell you, the rides they had there.... omg. De var sjuuuukt awesome. Vi åkte b.la Jurassic Park ride:en, Space Fantasy (bäst) och Spider Man.... men kö-tiderna var insane. Vi köade för Space Fantasy i typ... 75 min -___- Hlvete.
-
När vi fått nog av USJ drog vi tillbaka till Osaka och gick och åt middag där för att sedan åka Hep 5 parisehjulet (ni vet, den som står högst upp på en byggnad som jag åkt typ....7 gånger xD)

Nothing is enough

HAAAAAAAAAAAAALLÅ!! I'M BACK!!!!
Sorry för det galet långa blogguppehållet allesammans men som sagt jag inte haft tillfälle att blogga alls medans Majsi var här. Stack ju som sagt även till Tokyo förr förra veckan och kom hem med bussen imorrse kl 5:40....yess..
-
Men fan... vet som inte riktigt var jag ska börja...Kanske med Maja. Har vart så otroligt kul att ha henne här. Kan knappt fatta att saker fungerade utan att ha henne nära mer än 5 månader. Jesus!! Bara att sitta och äta middag tillsammans och prata om allt mellan himmel och jord och sånt...och nörda sig över KH och FF såklart oxå ^^ Vi hade det awesome här hemma i Kyoto och Tokyo var ju bara....galet!!! Åt mycket god mat, mycket shopping och sånt...amazing!! Det sög verkligen att behöva säga hejdå till henne men jag kommer ju hem snart (mindre än 4 månader!!!) och då jävlar blir det party!!!
Tack för att vi ville komma hit Maja!! <3
-
Kommer nog skriva lite om allt som hände i Tokyo osv sen lite eftersom....när jag pallar helt enkelt ^^ Ikv blire bara att slappa!!!

I'm having too much fun....

och hinner därför inte blogga =)
Sticker till Tokyo på fredag! Kommer bli awesome!

Vem ska jag dela säng med....?

Who might it be....?
Sticker till flygplatsen nu!
Bye!

Avslutning

Idag var det avslutning. Kan inte fatta att jag har gått en hel termin redan. Känns som igår då jag gick in i skolan för första gången. Fast jag har lärt mig väldigt mycket under dessa 4 månader. Inte bara Japanska utan andra saker oxå =) Hur som helst, nu blir det BILD BOMB från idag:
Mina betyg. Inte så bra men... jag klarade mig iaf.


I klassrummet innan..


I typ aulan....där fortsatte cermonin med utdelingar, tal osv.


Sen stack alla till matsalen där de dukat upp mat osv.


Hann inte ta bild då faten var fulla men aa... det fanns typ...5 sånnahär bord


Vårt bord.


Ville och Lawler






Sen stack jag och Sofia och gjorde fula miner på toaletten. Detta är ett av ögonblicken mellan ett par riktigt härliga grimaser.
-
Allt som allt, en minnesvärd dag. Mina fina klasskompisar kommer alltid finnas i hjärtat även när vi blir uppsplittade inför nästa termin. Vi hade det jävligt roligt tillsammans. Jag får minnas de tiderna när saker blir tungt. Men det kommer gå bra. Det är jag säker på =)

This world is just too small

Tänkte bara snabbt säga att IDAG så har jag vart med Vincent i princip hela dan och lekt modell. Han tog bilder av mig och vi busade runt och hade det trevligt.
-
När jag kom hem klarade jag ut Kingdom Hearts Birth by Sleep. Aqua's (den sista delen) är alltså även den klarad. Känns...tomt. Som alltid när man klarar ut ett spel I guess....men Kingdom Hearts är ju något speciellt...
-
Imorrn är det avslutning.

A busy, but AWESOME day.

Okej. Igår (ons) var en sjuuuuukt nice dag. Såhär vare:
-
Jag går upp tidigt på morgonen och gör mig iordning för att sedan gå ca 40 min till ett tempel som heter Ginkakuji. Framför där samlas ett gäng från min klass (Lite name dropping här men ah well det var jag, Vincent, Ville, Albert, Lawler, Clara-san, I-san, Aiko and Ko-san). Varför samlades vi? Jo, vi skulle bestiga ett berg!!! Mer exakt, detta berg:
-
Så vi börjar gå uppförs. Och jag trodde jag skulle dö efter typ 2 min.
-
Efter ca 30 min kom vi till toppen. Och vilken utsikt.....
-
Vi larvade omkring där ganska länge innan vi bestämde oss för att gå ner.
-
Väl nere sa I-san hejdå och vi andra gick för att äta lunch tillsammans.
-
Efter lunchen sa Vincent och Aiko hejdå och vi andra stack till en onsen!! Den var ganska dyr men sjukt mysigt ändå. Så otroligt skönt att sitta där i det varma vattnet efter att ha gått upp för det där berget innan. Oh just det! Glömde jag säga att Ko-san hade med sig sin lilla hund under dagens utflyckter? Det hade hon. En liten tax som hette Nari :D Albert bar omkring henne i slutet och jag tog denna söta bild.
-
Efter onsen så samlade vi oss lite, för att sedan splitta upp oss och säga "Ses ikväll". Why? Jo för vi skulle ha Yakiniku klassparty på kvällen!!
-
Efter jag kom hem la jag mig och nap:ade lite. Kände att jag skulle behöva lite extra energi till kvällen. Kl 18:19 tog jag bussen ner till stan och mötte upp dom andra. Det visade sig dock att det var väldigt få som kunde komma. Förutom bergsbestigar-gänget vare bara lärarna och Kaku-san där. Ah well.
-
Det visade sig att ställe där vi skulle äta var samma ställe vi gick till tillsammans med Tsai, Bao och gänget för några veckor sen!! Hahah!! Men ja, det var väldigt gott. Som vanligt. Väldigt mysig stämmning och lärarna var... awesome. Kommer sakna dom så mycket! Speciellt Otsuka som flyttar till Tokyo =(
-
Efter middagen så stack alla hem förutom jag, Aiko, Lawler, Ville och Albert. Vi stack till en liten pub där vi träffade på Makoto och de andra svenskarna. Ville, Aiko, och Albert diggade detta ställe hårt (ett väldigt...artistically nice place I guess) men jag höll på att spy. Så Lawler och jag stack vidare till en gyouza bar (samma som vi hamnade på efter förra klassfesten) och satte oss där med varsin läsk och hade typ... tjejsnack xD Var verkligen hur trevligt som helst. Är så glad att jag fått chansen att träffa denna fantastiska tjej.
-
Sen efter en timme eller så kom Albert helt random och joinade oss. Vi satt där alla tre och snackade ett tag innan vi tog taxin hem till mig (våran lägenhet ligger bekvämt nog ganska precis mittemellan Albert's och Lawler's). Och jaaaa......Lawler stack direkt från taxin medans jag och Albert stannad ute och...snackade lite mer.
Efter det löpte jag upp för trapporna, smög mig in så gott jag bara kunde och kastade mig i sängen och somnade med ett leende på läpparna.

Fighting the Darkness

Jag planerar inte att lämna lägenheten idag.
(ps. Aria kommer idag :D)

合格!

Vet någon av er var 合格 betyder? Låt mig berätta. Det betyder....GODKÄND!!
Fick tillbaka examensproven idag och.... jag klarade mig!! Det var värdelösa poäng men... jag klarade det iaf! Dock failade jag på hör-delen totalt men..... jag klarade mig iaf =) Har dock inte fått det 100% bekräftat men.... det är lugnt =) Så sjukt skönt!
-
Och nu 3 lediga dagar oxå innan avslutningen! YEHO!
-
För att fira stack jag och mina sambos och åt en jättegod lunch tsm. MYS!! Och sen.. aa vi får se vad kvällen bjuder på =)
Snygg sambo nr 1


Snygg sambo nr 2

Celebration!

Godmorgon världen!
Vilken underbar dag!!
Säg, vart går färden?
Vart åker vi idag?
-
Oh Jimmy Janson...hahah!
-
Nämen hur som helst! Jag överlevde proven igår! Jag överlevde allt!!! YEEEEHOO! Grammtikdelen igår var skitsvår och läsdelen likaså....känns....bra *host* Men! Hade piffat upp mig (med klänning och smink) så jag kände mig ändå FABULOUS!!
-
Hur som helst, efter allt var över stack ju jag, Sofia och Lawler och åt indiskt till lunch. Galet gott, såklart. Sen stack jag och Sofia hem, andades lite och stack sen ner på stan. Vi tog purikura bilder (ni borde veta vad det är vid det här laget så jag orkar inte förklara) och gick runt och kollade i affärer. Sofia köpte typ...mkt xD Men de skorna jag tänkt köpa var slut så.... blev bara ett par lösögonfransar och en manga när jag väl kommit tillbaka hem. Snyft.
-
Sen på kvällen igår stack Sofia ut Dena skulle på klassparty. Jag satt och myste hemma och kollade på Lilo & Stich och spelade sedan klart Ventus's del i KH BBS. Väldigt härligt kväll.
-
Idag ser det ut att vara fint väder såååå....kanske, om jag orkar, går jag ut en sväng för att få luft. Annars blire nog bara lir, möjligtvis lite anime eller manga läsning. Vi har ju som sagt inga läxor nu på.. 1 månad! JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
-

EXAMENS TEST del: 3

SISTA DAAAAGEN!!!
-
Igår gick det bajs. Och jag skojjar inte ens (tro mig, jag önskar att jag gjorde det)
Men inget att göra åt. Ny dag idag. Och idag gäller det:
-
*文法 (Bunpou) - GRAMMATIIIIIK!! Känns okej... men man vet aldrig.
*読解 (Dokkai) - Läsning + frågor. Hlvete. Saken är att det vore ok, om de inte ofta blandar in Kanji som inte man kan läsa....
-
Som sagt, idag äre sista dan. Igår pluggade jag inget. Kunde inte koncentrera mig.
Idag när allt e över ska jag och Sofia äta indiskt till lunch och sen dra på stan och njuta av att vi lever.
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOOOOOOOOOOOOOOOO!!

RSS 2.0