Recap: Mys med Maja - Universal Studios

Okey Maja landade ju i Japan lördagen 10/3. Dagen efter, på söndagen, så bestämde vi oss för att slå på stort direkt och drog utan vidare till Universal Studios Japan utanför Osaka! Sofia hade varit där förut med Frida & Frida och sa att det var awesome och Maja hade ju varit där när hon var i USA sååå...förväntningarna var höga!!
-
Så vi gick upp i lagom tid och bussen till stationen, tåg till Osaka och sen tåg därifrån till UJS.
Tågen~
-
Väl där...
-
Och vad kan man säga.... det var ju awesome såklart! Dock stört mkt människor där. Även fast det var exakt 1 år sedan tsunami katastrofen den dagen...vi antog att folk skulle stanna hemma och typ sörja eller något men icket, de valde att celebrate life istället. Vädret var lite off oxå och det var ganska kallt och blåsigt men... let me tell you, the rides they had there.... omg. De var sjuuuukt awesome. Vi åkte b.la Jurassic Park ride:en, Space Fantasy (bäst) och Spider Man.... men kö-tiderna var insane. Vi köade för Space Fantasy i typ... 75 min -___- Hlvete.
-
När vi fått nog av USJ drog vi tillbaka till Osaka och gick och åt middag där för att sedan åka Hep 5 parisehjulet (ni vet, den som står högst upp på en byggnad som jag åkt typ....7 gånger xD)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0