Tal, Psyk, Studentmiddag

Idag var en stor dag. Jag hade betygssamtal med mina danslärare. Det var helt underbart att bara sitta och prata med dom och jag kommer sakna dom så sjukt mycket =( Höll på att snubbla i trappen efteråt för jag hade ögonen fulla av tårar. Senare höll jag mitt vackra (*host*) bröllopstal (jag och Johnny Depp gifte oss idag om ni inte visste det) och sen hade vi psykologi seminarie. Mitt sista seminarie på UIG...känns väldigt sorligt. Men det kändes som om det gick bra.
-
Sen stack jag hem för att piffa upp mig lite inför studentmiddan. Kl 18.30 samlades vi på skolan och lärarna hade ordnat allt. Först lite dryck och "starters" + mingel för att sedan hugga in på en fantastisk 3 rätters middag. Helt otroligt vad gott det var. Mina lärare är bäst i hela världen. Min skola är bäst i hela världen.
-
Imorrn är det sista lektionen. Den absolut sista. (om vi inte räknat fel...) *klump i magen* =(
Mina underbara vänner


Mina underbara lärare

Vortex

Satan vad bra the GazettE's nya singel är <3 I samma rang som Red typ...den kommer spelas på repeat ett jag framöver nu.
-
Idag fick jag mina kläder jag beställt :] YAY! Nu väntar jag bara på sminket och naglarna!
-
Imorrn äre studentmiddag. Mamamamaaa.
*slurrrp*

Sunday? no, Rainday.

Today me and the girls went to the.... Sävar Marknad ^^ It was really rainy but it was very nice! And we bought doughnuts :D Yummy!
-
Tonight I've been chillin' with my friend Majsi. Sweets, Portello and Mozzarella Sticks = Awesome.

Sundsvall 2010

Det glömdes halvt bort att det är över ett år sedan jag och Ina var i Sundsvall!! Hur sjukt är inte det?!? VAD I HELVEEETE!? Nämen jag minns det som om det var igår. Det var så sjukt underbart. Bara min bästis och jag =)
Bästis
Den klockrenaste bilden tagen under hela Sundsvall vistelsen.

The Doctor and the Master

OH HERREGUD såg nyss klart Doctor Who season 3!!! Dena hade förvarnat mig att jag skulle dö... och det gjorde jag!!!! Det var heeelt jävla sjukt och jag satt och skrek och hejjade på The Doctor och Captain Jack xDD Var så jävla skönt att få se honom igen. Nästa vecka äre ju Torchwood maraton and I can't wait <3
-
VOTE SAXON

VOTE SAXON

-
Gjorde nyss naglarna också så nu mår jag lite bättre ^^ Nu kan jag fokusera på plugg... och kanske lite FFXIII.

Gackt, Satay, Purin

Igår blev riktigt jävla awesome! For till skolan tidigt och busade runt lite med brudarna och bestämde vilket smink vi skulle beställa från ELF. Jag beställde smink för 331 kr O.o Men det är värt för det är jättebilligt osv. NICE. Sen snurrade vi runt lite på stan för att hitta en klänning till Anna. Jag köpte även nagellack från H&M. NICE igen.
-
Sen for jag och Sofia hem till mig. Där började vi skriva en lista vad vi måste ha med oss till Japan. Helveeeete säger jag bara. Det är mycket man måste ha med sig....shit. Aja sen såg vi Black Swan och jag dog lite.
-
Mitt under filmen hade vi ställt alarm för då skulle Gackt biljetterna släppas. Och jo, vi fick biljetter. We're gonna see Gackt!! Gaaaaaaaaaaaaaaaah!!!
-
Sen gick vi in och förberedde vår middag, Chicken Satay, och medan den marinerades stack vi till Coop och köpte lite stuff. Och det regnade mkt på oss.
-
Sen kom vi hem, åt (MUMS) och gick tillbaka ut till mig och dansa lite, beställde sminket, kolla lite å snygga JRockers osv. Efteråt så gick vi in och gjorde japansk Custard Purin (pudding).
-
Puddingen var tvungen att stå över natten så Sofia hann inte smaka den då hon var tvungen att fara hem runt 23 tiden men nu imorrse testade jag en och de var JÄTTE GODA!! Väldigt söta dvs väldigt japansk.
Yum <3

Cosmic Love

Jag mår verkligen skit nu. 3 dagars dans blev tydligen för mkt för min kropp. Patetiskt -_- Nämen jag känner mig helt trasig och det gör ont att bara sitta upp. Det vart riktigt hemskt att försöka smöra en macka imorse, det var för tungt helt enkelt. Men vilket som, så hade vi förställning för skolan och folket verka ha gillat det. Vilket är bra. Men jag kan inte fatta att det är över med dansen nu. Det är betygssamtal på tis och sen... aaa.
-
Men iaf, idag fixade jag och Sofia biljetter till Uppsala nästa vecka. Och blev snuvade på 300 spänn doing it. Jag hatar verkligen SJ. Men whatever, we will get to see Jesus next Friday. I'd pay a million dollars for that.
Jesus (Kamijo)

Major Lazer

DANS HELA DAGEN!!!
Från kl 9 till 19.15. Inte dåligt. Har haft så sjuuukt kul med mina dansbrudar och föreställningen på kvällen gick hur bra som helst! Min söta,fina,goa Ina filmade och jag kollade nyss på filmerna och HERREJÄVLAR vad vi var bra!!!! Imorrn äre föreställning för skolan och då fucking gäller det!!!! GAAAAAAAAAAAAAH!!!
Mina snygga, svettiga, slitna dansbrudar.

*bröl*

Vilken dag! Hade dans på morgonen. Förberedelser inför imorrn och allt. Känns väll SÅDÄR *ångest*
-
Sen höll folk tal på SV lektionen och de var verkligen jättebra! Jag tror alla grät minst en gång....
-
Sen hade vi lite psyk och sen möte. Planera de sista dagarna, studenten osv.
-
Sen for jag och Sofia hem till mig för att sno biln och åka till henne. Där blev det tacos + Avatar.
-
Kom sen hem runt 21.50 och ser att Top Gear börjar 22.00. Helt jävla perfekt.
-
Happy Sofia ^^

Whatever they say, Never change your way

Vad hände idag?!? Jo det blev en planerad sovmorgon (*host*), psyk, tjejsnack och bus med Topia i 1As klassrum. Hehe. Nämen vi bara jobbade lite på miljöcertifieringen för skolan och snackade hur vi ska styra upp vårat framtida ÖWÖ imperium. Aaa vi har några idéer... Har vi tur sitter vi där i vårat stora kontor med panoramafönster i Japan och med Gackt som polare. Detta kommer bli storslaget!
ÖWÖ. You know you want it...
-
Iaf efter att ha snackat om kärleksfilmer med brudarna var jag bara tvungen att traska iväg till Hemmakväll efter skolan och hyra P.S I love you, för jag hade inte sett den. Och, ja, den var väldigt fin. Grät jag? Mjaao typ. Men inte typ "snor-MYV". Aaa.
-
Måste också nämna att kvällen igår med Maja blev sjukt awesome. Godheter som kladdkaka + glass var bland annant med. Och såklart TVspel. Receptet för en grym kväll.

日本語の日曜日はどう?

昨日は日本語の日曜日でしたね!さぁ、私は何をしましたか?

まぁ、ブリーチのアニメを見た。一護は本当にセックシでしょ?大好きだ!ウルキオラも!少しエルと見たいね。でも彼は死んだ =( エルも!さびしいなぁぁぁ。

ウルキオラと一護


"Like I said, there's no real ship as can match the Interceptor"

Yesterday me and Sofia saw the new Pirates movie! Weho. Well now, I can't say that it was bad but still it was not brilliant either. It was sort of: Okeeeey....nah *shrugs*....OMG Johnny Depp *drools*.
-

-
Today I've been doing some serious stuff. Like killing some PSICOM punks....and I met Yuj again!! <3 Ah I love his hair. (It was so funny because, as you may know, Maja have been playing FFXIII longer than me. And after she had met Yuj for the first time she was like: "Loui, there's a guy in FFXIII that I promise you'll LOVE". And what can I say...that girl sure knows me ;D)
-
I've also watched some Doctor Who and trying to write my SV speach...and I've cleaned the shower. Random, eh? But as you guys know, I love to clean stuff. Same thing as doing the dishes. It's nice to see the stuff become all nice and shiny. Hehe.

God

He's coming to Sweden. For real. God is coming to Sweden. Sofia called me and we sqeeled like crazy. I can't believe it. We HAVE to get tickets to his concert. Oh my Gackt....
Oh my Gackt <3

They call me Zoa....or is it Soa?

Tja! Kom nyss hem från Östra Ersboda. Jag och Majsi drog till Tom för att fixa min röstinspelning till deras nya avsnitt av Ghost Hunters. Jag ska ju gäst skådespela i den ^^ Jag tänker inte avslöja ngt men den kommer bli sjukt grym!!
-
Iaf, innan så fick jag den här känslan: "Jag kommer helt ärligt att dö om jag inte ser Doctor Who just nu..." Ni vet DEN känslan. Så jag gav in till Detet (För att låta lite psykoanalysisk och skryta lite över mina nya kunskaper inom Freuds psykodynamiska perspektiv) och slängde av mig mina osköna jeans och la mig i sängen och inledde Doctor Who, Season 3. Känns jävligt bra.
-
Kan oxå nämna att jag testade min studentklänning igen (för andra gången typ) Den är lika fin som förut :]

I won’t understand just by myself

Sitter på skolan nu och väntar på att tiden ska gå så jag kan ta bussn hem för att sen sätta mig i biln och åka in till stan igen för att hämta ut min och Sofias biobiljetter till imorrn. Det blir Pirates 4 ;D Jag ser helt ärligt den filmen bara pga Johnny Depp. And who can blame me..?
-
Väntar dessutom på att Majsi ska ringa mig för att lägga upp kvälln. Känner mig lika fräsch som en uteliggare just nu så aaa...
-
Måste nog nämna att Topia är helt underbar oxå :]
30/1-2010

.

Bahaaaa jag borde verkligen sluta bry mig. Jag är så förjävla töntig ibland.
-
Tur att mitt rum är perfekt att stänga in sig i, släcka alla lampor, lägga sig i sängen och rulla in sig i täcket, he på ps3n och lyssna på musik för att rensa huvudet. Väldigt bra.
-
Nu har jag hamnat efter i planering. Just great....vill egentligen inte göra någonting just nu. Minst av allt plugga. Helvete..

Socialize

Det blev en riktigt underbar avslutning på denna kväll tillsammans med Anders. Vi träffades runt 18 tiden nere på stan och gick sedan till Socialize. Jag hade aldrig vart där förut så jag var riktigt taggad! Det var sjukt snyggt där inne och väldigt härlig stämmning. Och sen blev det 3 rätters ;D Helveeeeete så gott det var. Upplägget var oxå så snyggt att man nästan inte ville äta upp det. Men det gjorde jag :3 Var iaf jättetrevligt där och sällskapet var ju oslagbart. En riktigt grym kväll med andra ord.
-
Nu blir det skriva processbeskrivningen (bajs), kanske skriva lite på SV talet (mer bajs), Top Gear kl 22:00 (YES) och möjligtvis Doctor Who (<3<3<3<3<3) sen! AWESOME!
Typ ensamma?
Min efterrätt
Anders efterrätt

そんな存在になって、見せるよ!

昨日は日本語の日曜日でしたぁぁ~!いみが、日本語のマンガを読んで(黒執事とか、カカイルとか)、アニメを見て、日本語のヴィデオブロッグを作ってそして日本語を勉強するつもりです。やった!いや、やったじゃなかった。大しっぱいでした。日本語をぜんぜん勉強しませんでした。どうして?!まぁ、まずは、アルバイトから。10時から16.30まで。それから友達はここに来ました。時間はありませんでした!ごめなさい!!!!でも今週の日曜日に勉強を強くするわよ!私は日本語のチャンピオンになる!ハハハ。でも本当に、日本語を勉強しなくちゃいけません!いつも「時間がない」と言いますね。でも時間があるわよ!まぁぁいいよ。いすか、本当に日本語のチャンピオンになる!そんな存在になって、見せるよ!
-



Camebridge

Hade Camebridge provet idag. Och det gick typ bra O.O Hörförsåelsen var dock jävligt svår men aaa... jag hoppas det gick bra :D Då kan sa kasta intyget i ansiktet på alla som jag ska söka jobb hoss och ba: SER DU DEN HÄR?! DETTA BETYDER ATT JAG ÄR AWESOME!!! DEN DU!!! eller kanske inte.
-
Men känner mig lite död. Vart på skolan från 7.45-17.05. Dock vare lunch (vi gick på MAX) och rast (då vi gick på stan) men ändå... att vara på skolan på helgen är inte kul.
-
Det togs även lite bilder idag... och denna måste bara läggas upp (förlåt Sofia men den är för rolig XD)
Tired after the test...? (HAHAH Sofia.....)

Drunken Dance

imorrn äre Idun som gäller för mina brudar! Good Luck!! Deras låt och koreografi är så jävla bra så varje gång de övar på den vill jag bara hoppa in och joina dem :D Men jag låter bli.
-
Idag har jag bara dansat, dansat och dansat. Var i Rosa Huset från 8.30-12.15. Heeeelt jävla underbart :D Vi övade på våran Cosmic Love dans, flamsade omkring lite och of course: MAJOR LAZER <3 Dessutom bestämde vi kläder inför föreställningen. Nice. Och så bestämde vi oss att skita i våran egna impro-dans som sög. Fast Johanna blev lite lessen... så vi sa åt henne att köra den ist om hon nu gillade den så mkt XDD Hade vart jävligt kul att se...
-
Aja väl hemma blev det plugg. Blev klar med psyk igår, NK B idag och sitter nu med processbeskrivningen. Det blir FFXIII paus lite nu och då för att hålla humören uppe såklart.
-
Imorrn äre Camebridge provet :OOOOO GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! Önska mig lycka till! I can't screw this one up!!!
-
Funderar starkt på att ge mig in i Season 3 av Supernatural ikv oxå!!! Var för längesen jag fick se Deans vackra ansikte...vi ser väl vars kvällen för mig....

You, keep your eyes on this confusion

Come on, yes, you should watch this
Transformation


/ The World Ends With You

Digressing~

How did I end up reading Ruki x Reita NC-17 fanfics all of the sudden?!? O.O What the hell?! In the middle of it I was like "What?! I have no time for this!!" *bookmarks the page and closes it down*. Aaah...I'll pick up the smut reading after I'm done with doing my homework TwT
Reita and Ruki all sweaty and schmexxxy. The best couple in the J-rocker world!!

Bajs

jag har helt ärligt pluggkramp. Jag skriver lite på varje uppgift, stänger ner dom och typ sitter och petar på golvet ist. Nämen inte riktigt så men så känns det. Jag kommer ju frammåt men sakta går det. Jobbigast är Psyk uppgiften just nu som ska in imorrn....och jag har ALDRIG haft en sen inlämning och detta ska fan inte bli första gången (Även fast Peter sa att det var ok att jag lämna in den på onsdag... men nej)
-
Grävde oxå nyss runt i min Japan låda från förra sommaren. Jag letade efter mitt intyg jag fick från skolan som jag måste skicka till skolan vi ansöker till nu. Dryyyygt mkt papper de ska ha -_-
-
Idag vare oxå projektredovisn! Jag fick mina böcker imorrse (!!) och de blev jättefina :D väldigt nöjd. Nu ska bara processbeskrivningen skrivas sen är PA 100 officielt ÖVER!!!
-
Såg nyss att det var 3 år sedan jag och Linda var med Emma i Hällnäs och röjde runt. Dessa bilder var tagna 10/5-2008 vilket är ganska exakt 3 sedan....vilket är ganska exakt GALET!!!
Gamla goda tider....

Masterpiece

Idag gjorde jag ett mästerverk. Ett riktigt jävla mästerverk. Läxorna ligger fortf i en stor hög....men jag har lyckats med ett mästerverk. Sofia ska få se imorrn precis vad jag menar. Förbered dig på att häpnas!!!
-
IAF!!! Lite strul idag fram och tillbaka. Men det är ju vanligt. Suttit och hittat jättecoola bilder på gazeboysen idag. Speciellt på Reita. Vilket suger för jag har redan FÖR MKT bilder på honom >_< Fan. Aja jag bju på en av alla bilder:
Reita

Måndag

Min katt ligger och myser i min säng :3 det var längesen. Jag räddade henne från mamma som ville dammsuga. Hon är så fin!! <3 Och tjock <3
-
Fick min studentmössa idag. Och jag är nog den enda som inte är OMG JÄTTETAGGAD över det -_- *sigh*
-
Meeeen idag fick jag äntligen mina nailart grejjer jag beställt :D Huuuur awesome som helst!! Kommer sitta och pynta som fan när jag får mitt liv tillbaka....dvs efter vecka 21.
NICE

Best dream ever

I seriously had one of the best dreams ever last night. I was with my old friends from Ersmark, a few from Bräntis and a handful of UIG ppl in a big court room. And oh, The GazettE guys were there. Yeah....Anyway, we were playing a game in which I was the criminal being accused for....something. And there were two sides, one who were gonna talk for my innocence and one that thought I was guilty for my crime. And the funny thing was because no one knew what crime I've commited everyone said different things like "She mercilessly groped the poor boy" and "There no trace of her DNA in that room" etc. Anyway the thing that made this dream one of my Top 5 dreams ever is because of this:
-
Then it was Ruki's turn to get up at the podium to speak (against my innocence >_< dammit). And he was wearing his bronze Shiver clothing but in my dream it looked more like a bronze bathrobe XD Anyway, he got up there and had his back turned at us, writing something on the blackboard behind him. I don't remember exactly what it said but it was something about "The ruckus mankind creates in this otherwise peacful world"...typical Ruki -_- And here comes the awesome part. With his back stilled turned, he slowly undid his bronze Shiver-suit/bathrobe and let it slide down his back, revealing his beatiful milky skin (*blush*) The podium was just has high so it covered his butt and then we all heard the soft sound of the Shiver-suit/bathrobe hit the floor. And then....oh my gackt and then.... Then Ruki did a 180 turn and thew himself on the podium, posing with his legs spread showing of his...gentlemen's area for the whole court. AAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!!  I remember my mouth dropping open and I couldn't believe my eyes! Hahaha!! The funny thing is my vision got all blurry so it was like censoring Ruki's private parts XD But still!! He was fucking naked!!! And then he got dressed and went back to his seat with applause and whistles sounding in the court room. And then right after I woke up.
-
How's that for an AWESOME DREAM XDD I GOT TO SEE RUKI NAKED!!!!
I hvae no idea how that suit turned into a bathrobe but...who cares :D

Mjau

Idag vare ganska kul på jobbet :D Jag fick jobba med Karistha som är Thailändsk och vi pratade om hur fantastiskt Japan är och allt...fick mig att längta till flytten ännu mer! Lärde mig dessutom lite Thai medan vi ändå höll på XD Sjukt konstigt språk….Men iaf. Jag vill till Thailand nu. Och shoppa billiga grejjer med dålig kvalité O3O YAY!!

-

Dessutom så är jag på riktigt helt förlorad i The Doctor (inte David Tennant….fast han är också awesome….) Imorrse så såg jag ett avsnitt innan jobbet och jag började gråta ;_; UÄHH!!  Men ärligt….The Doctor <3

KISSEMISSE + THE DOCTOR = <3

 

-

Jag kan också meddela världen att jag kommer vara så upptagen nästa vecka att jag inte ens kommer ha tid att blinka. Slutspurten nu fan!!! Har dock inget block så det är fan jääääävligt bra!!!!! Och Camebridge på lör! GAH!


DOME

Igår såg jag och Sofia GazettE's Dome live DVD från Tokyo. Heeeeeeeelt sjukt hur bra det var! The GazettE ÄR världens bästa band. Efter det så lagade vi japansk mat och sen såg vi Troja ^^ Jättemysigt!!! <3<3<3<3
Det finns så många bilder från livet jag vill lägga upp men denna på Aoi får räcka XD
-
Idag så jobbade jag och imorrn blire mer jobb. Uäääh jag mummlar typ för mig själv hela tiden "Jag göre för Japan, jag göre för Japan...." för att orka -_- Men jag klagar egentligen inte...jag e nöjd att jag har ett jobb men... buäh XD
-

5/5

Idag äre den 5/5. Behövs det sägas något mer?
På en studdsmatta för 6 år sedan......

No dawn, no day, I'm always in this twilight

Right now I'm sitting sipping on my vanilla tea I bought in Stockholm a few weeks ago. I can't believe it's been 3 weeks since the Miyavi concert. Oh my Gackt...I wanna go back in time ;_; Damn I wish I had the Tardis!!! And the Doctor....fufufu. But yeah mostly because I feel like me trying to navigate the Tardis would end up in a huge explosion and possibly a huge crack between time and space....Dear Gackt I'm digressing. Sorry. To sum it all up:
-
1. I wanna go back in time.
2. Which means I need the Tardis.
3 Which means I need the Doctor
4. Which means I can go back and see Miyavi again
5. Which leads to a postponing of me doing my homework...
-
Ah this is no good -_-' This deserves a weird picture....
Mochi. It taste just as weird as it looks....

HaaawH

Asså idag fick jag åter igen en såndär helvete-vilken-liten-fjutt-stad-Umeå-är känslan. Ni vet, DEN känslan. Men det var inte helt obefogad. Såhär vare. Jag sitter i bussen påväg till skolan...och utanför Renmarkstorget ser jag en brud med en cool knallröd väska och tänkte: "oh, cool väska". Sen vare inge mer med det. Sen efter bussen stannat på Vasaplan i ca 5 min så fortsätter den mot Strömpilen och då när den kör förbi församlingsgården så ser jag samma tjej!!! "Helvete hon gick snabbt!!" Tänkte jag och slogs lite av hur random det var att jag såg henne igen. Sen fortsatte dagen och kl 15.51 tar jag bussen hem. Trött, less och kall. Och vem ser jag inte gå på trottoaren vid Renmarkstorget igen? SAMMA TJEJ!!! Helt jävla insane!! Jag blev nästan arg.
-
Aja förutom det så tog jag mina första vaccinsprutor för Japan idag. En i vardera arm. Aj.
-
Jag är helt obsessed med Doctor Who och David Tennant är awesome. Just sayin'.
-
Jag och Dena kom på ett nytt uttryck idag oxå som är perfekt och väldigt begriplig. Detta uttryck lyder såhär: Jag vill ha The Stig, men jag vill HaaawH Rinzler. Hur bra som helst.
-
Och sist men inte minst kan jag säga att mina underbara Creative hörlurar som jag haft hur länge som helst har blivit sjuka. Bara den vänstra hörluren funkar. Hlvete. Så nu fick jag gräva fram mina fina panda-hörlurar jag köpte i Japan förra året.

The Game has Changed

Igår blev det Tron: Legacy med Majsi. Den var precis lika bra som förra gången <3 Så sjuukt bra film!!!
Min och Majas favorit <3 (som vi försökte härma lite senare i hallen vilket slutade i att jag låg ner på golvet och höll på att dö av skratt)

Valborg

Hade en jättetrevlig kväll med Sofia, Anna, Emma och Dena igår :D Först for jag till Anna där Emma och Dena redan var och kom precis i tid till efterrätten ;D Haha! Sen Gick vi till Gammlia där Sofia och hennes mamma hämtade upp oss och skjutsa oss till Campus. Där vare sjuuukt mkt folk :O Men vi gick runt där och köpte lite gott (SOCKERVADD). Efter att ha flummat runt där ett tag tog vi bussen tbk till Anna. Och den bussresan...helvete vad vi garvade. Snackade om hur sambulanser fungerar... XDDD. Sen väl hos Anna blev det tjejsnack och mys. Det blev en riktigt awesome Valborg med andra ord :D
Dena


Anna! (hon väntar på att nagellacket ska torka, därav den märkliga posen^^)


BRASA


Brudar!

RSS 2.0