Termos, Glömda nycklar och PIZZA PIZZA PIZZA

Hallå där.
Denna helg blev minst sagt minnersvärd. Hahahahaaaaa xD
-
Okej så i fredags vare ju Yakiniku som gällde (vilket jag redan berättat allt om) och sen... på lördagen så gick jag upp 7:20 för att spela lite KH BBS. Vet inte varför, men jag tycker att det är väldigt skönt att gå upp tidigt bara för att dra med mig täcket, sätta mig i soffan och spela. Sjukt nice.
-
Aja, sen när Dena vaknade så stack vi tsm till Universitets caféet för att plugga lite. Dena var duktig men jag space:ade ut alldeles för mycket xD Men det var kul iaf! Vi var fan där i över 4 timmar!!! YEEAH!
-
Efter att ha kommit hem så åt vi middag för att sedan börja gå ner till stan. Väldigt härligt efter att ha suttit stilla så länge tidigare på dagen...
-
Väl inne i stan så köpte jag mig en ny maskara, nya pennor och en termos. YEAH! Vi var även inne på Loft (shopping mall) och deras Valentine's skyltning var heeelt galen! Japaner är ju knäppa i Alla hjärtans dag....I Japan så ska tjejerna ge killarna choklad på Alla Hjärtans dag och aaa.... ALLT du kunde tänkas behöva till hjärte-baket fanns där...
-
Sen.... kl 20:30 tog vi bussen hem. Och då.... då inser jag att jag inte har någon nyckel med mig. Så jag frågar: "Dena... visst har du nyckeln med dig?" Hon kollar på mig och säger sedan "Näe....har inte du det?" ......HAHAHA SATAAAN! xD Vi ringde Sofia (som skulle ut) och hoppades att hon kanske inte hunnit farit hemmifrån än... men såklart jo, det hade hon xD Såå.... när vi väl var hemma så gick vi till våran hyresvärd för att fråga om han hade en extra nyckel och kunde låsa upp dörren åt oss... men givetvis, var han inte hemma xD Så vad gjorde vi då?? Jo, vi bestämde att vara och våldgästa hoss Anton.
-
Det tog typ 15-20 min att gå till honom och vi messade honom men... hans mobil hade dött xD Men han var iaf hemma (Tacka Gud att det fortf finns människor som väljer att inte supa och partaja på en lördagkväll) så vi fick stanna där. Vi började se "Det sjätte sinnet" men sen tog hungern över och vi drog till McDonald's....
-
Sofia kom hem runt 2:15 och vi strax efter då.... HE HE HEEEE ROLIG LÖRDAGKVÄLL!!!
-
Sen på söndagen hände inte mycket förutom att vi gick och åt pizza tillsammans med Lawler (de spelade även Panic! At the Disco, I Write Sins Not Tragedies där och jag typ...dog). Det var mycket trevligt! =)

Cavemen sure love their meat...

Yakiniku igår var sjuuuuuukt awesome!
-
Yakiniku är att man beställer in massa kött (typ nötkött, fläskkött, kyckling, räkor, bläckfisk osv) och så sitter man vid ett bord med en liten typ.... grill xD och så grillar man det själv och hare trevligt. Oftast finns det Yakiniku tabehoudai vilket är att man betalar en summa, runt typ 250 kr, och så får man beställa in och äta hur mkt som helst under en specifik tidsperiod! Vilket är awesome om man är hungrig ;D
-
Vi som for på Yakiniku var jag, Lawler, Vilhelm, Vincent och Vincent's flickvän Toshiko. Jag hade aldrig träffat henne förut så det var mycket trevligt. Och hon var så sjuuuuukt söt!!! Hon förstod engelska jättebra och även lite svenska. Ibland när köttet brändes lite för mycket så skrek hon "BAJS" och slängde iväg det xD HAHAH galet söt tjej!
-
Iaf, jag hade en jättetrevlig kväll och jag är typ fortf mätt xD Här får ni lite bilder:
KÖTT



'





Time flies

Hallååååå!
-
Fredag idag! YAY! Och nu är jag glad ,inte bara för att det är fredag, för att jag hittade en japansk sötsak på matvaruaffären idag som jag velat smaka jättelänge!! :D Det kallas Ichigo Daifuku och är en liten jorbgubbe som är insvept i mochi (japanskt ris-gegg xD) De var mycket goda!! :D YAY!
-
Ska iväg med folk och äta middag snart! Fira att det är helg! YAY!
-
Ps. Imorrn är det exakt 4 månader sen vi kom och fick våran lägenhet =) Tiden går sjuuuuukt snabbt.

First things first...

Hejs!
Livet funkar bara bra här!
Har börjat tag jag i träningen lite och var ute och sprang igår och idag. Sjukt skönt.
-
Har prov igen nästa vecka.... uaaaah.... har typ inte fattat ngt av den nya boken vi fick efter vi började efter vinterlovet så.. har ganska mkt att ta igen -_______- Typ....500 glosor xDD Oooh herregud....
-
MEN. First things first. Har en kista att hitta i Disney Town!!!

Ska kaffe se ut såhär....?

Jag tror definitivt att det inte ska ut sådär O___O
Måste kommit in fukt eller ngt i förpackningen.... ah well, smakar bra iaf.

Back again

Idag var en väldigt speciell dag. Idag så träffade jag min fina host family igen. Efter mer än 1 ½ år!! Kom dit vid 12 tiden så åt vi lunch tillsammans och pratade, kollade på tv, fika, kollade på bilder och hade det bara allmänt trevligt. Det kändes helt stört när jag var tillbaka på samma gamla tågstation och började gå mot deras lägenhet....jag flinade typ hela tiden! Haha nämen ååh... det var en häftig känsla. Att vara tillbaka. Mycket har hänt sedan dess men...aaa...det var jättetrevligt =) Här är några bilder från dagen:
ICHIKA


SHUN











Uppe med Terra

...inte med tuppen xD
Haha guuud så dålig humor jag har..
-
Men det är sant. Jag vaknade typ 7:30 idag och gick upp 8:00 för att spela KH Birth by Sleep i typ.. 2 timmar. Fucking amazing <3 Jag är så kär i Terra att jag vill ba slita ur honom ur spelet och sticka och gifta mig med honom direkt. Eller något liknande.
-
Mina sambos sover fortf (kl är 10:47 i skrivande stund) så jag vet inte vad jag ska göra.... kanske spela mer? Jooo... jag tror det blir så.

It's Friday, Friday~

-____- (*hyttar med näven åt Rebecka Black)
-
Sååå iaf. Fredag idag! Sjukt skönt dag. Skolan gick bara bra och sista Kyoto Culture lektionen var jätteintressan. Vi har kommit in på området Maiko nu. Typ... geishor, ni vet. Väldigt intressant. Vi hade även köpt lite godis innan. Hehe
GODIS


Texthäftet...


SANT!
-
Efter skolan så for vi hem och chillade lite. Dena chillade dock inte. Hon och hennes klass skulle ha knytkalas ikv. Alla skulle fixa ngt från ens eget land och så skulle de mumsa på det tsm. Så vad blev det för svensk? JO. KÖTTBULLAR! Ah yeah. Så de två svenskarna i hennes klass kom över till oss runt...16:30 tiden typ och så efter handling blev full rulle i köket:
!!!
-
Sedan kom Lawler och så stack hon, jag och Sofia och åt middag ute. Vi stack till en restaurang som ligger i vårat köpcentrum som jag velat gå till i typ... 3 månader xD Så vi stack dit. Och det var jääääätte mysigt där inne och bra mat, bra service, bra priser.... allt ägde!!
Min mat före...


...och min mat efter xD


Och så dessert på det xD
-
Så nu är jag mätt och belåten. Är även ensam hemma (Sofia och Lawler drog vidare och jag vet inte när Dena kommer hem...) så jag vet inte vad jag ska göra... funderar på att spela lite... men jag e så sjuuuuukt trött. Men lite orkar jag nog spela. Hur som helst, tack för idag =)

Rich Matcha

Sooo...
-
Yesterday we stayed at the University after school to study. Which was very nice except for the fact that we almost got a wall falling down over us while studying...and it was a bit noisy but that I expected.
-
And yeah I held my speech yesterday aswell. About adoption. Which was a huge success! Though people thought it was sad....I don't O__o Ah well, my teacher seemed impressed so, what the hell...
-
Todays afternoon class was actually pretty funny. I sat next to Vincent and Albert and well... it was very funny xD
-
Later I bought some interesting macha chocolate. It looked like this:
-
Todays dinner was chicken, beansprouts, mushrooms in a sauce and rice! Delishhh~
-
And tomorrow it's finally Friday :D YAAY! And yeah btw! I'm going to visit my host family on Sunday! It's gonna be great =) it's been a while....1 ½ years....

Everything has to be the best

Hejsan. Idag hade vi våran "Japanska sötsaker" presentation....yeeesh. Blev lite panikartat i början dock för vi var sist... och alla hade dragit över deras tid så då vi skulle börja hade klockan redan ringt och vi slutat -___- FAIL! Men aa vi fick köra ändå (och hålla kvar alla andra *evil*) men då bestämde sig min dator (som vi har PowerPointen på) att jävlas så vi var tvungen och starta om den och allt skit...sen kopplades den in så att den syntes på stor TVn (ja här använder de TV skärmar ist för dukar när de kopplar in deras datorer...) och dokumentet vi skulle öppna låg helt vilse i min "hämtade filer" mapp....vilket blev ganska awkward då alla kunde se hur många bilder jag sparat på allt från Sephiroth till söta kattungar.... jaapp..men nu äre bara en gång till nästa vecka och sen äre ÖVER!!
-
Till middag idag blev det räkor och nudlar med en tikka masala kryddning. Heeeelt ok.
Innan jag lagt i nudlarna... det vita i är böngroddar ^^
-
Och imorrn äre mitt otroliga tal om adoption som gäller!! Känner mig dock taggad för det kommer typ bli... bra :D Imorrn ska vi stanna på Universitetet och plugga efter skolan. Åååh vad vi är duktiga.
Talet.... ena sidan iaf ^^

Let's go (do)nuts!!

Hiya.
I've started playing KH BBS now...so now I feel a little better =)
-
On friday night me and the girls sat down infront of my laptop and watched a horror movie and ate donuts.
Yeaaah
-
Today...Hahaha...today when I sat in the kitchen, I hear Sofia screaming from the bathroom. I ran there, and I see that the hose to the washingmachine had snapped and were now drowning our whole bathroom and Sofia with cold water. I ran to her and quickly turned off the watersupply and then it stopped...and then we laughed. Hahahah I'm still laughing just by thinking about it xD But yeah then we had to clean and dry everything...but it was still hilarious.
-
Theeen we decided we want donuts. So we walked to Mr Donut and bought ourselves ALOT of these yummy goodies.
-
I have Kanji test tomorrow and vocabulary... how much have I studied for that? Maaaybe....10 min. But I'm gonna start studying more soon.....soon...

='(

FY FAAAAAAAN
FINAL FANTASY VII CRISIS CORE

='(
(Måste seröst starta KH BBS snart... annars kommer jag aldrig komma över detta....)


Javla rovhal

Fan.....
Ah well.
Jag e råtaggad på KH.....därav denna bild.... BARA därför.

"Guds barn går INTE på marken...."

Idag äre fredag. Tack och lov.
Skolan gick chill idag....jag och Dena höll på att dö lite under Kyoto Culture klassen.. av skratt och annat liknande då.
-
Hemma så rörde jag ihop en middag mer räkor och ris. Blev väldigt gott.
-
Köpte mig även denna idag:
KH Birth By Sleep guide book. Endast 315 yen (begangnad) vilket är typ...28 kr. FETT VÄÄÄRT!
-
Nu ska Dena iväg och köpa munkar åt oss sen ska vi nog försöka se en film eller ngt....fett skön fredagkväll!! OJA!

It's not the end yet

Hiyaa.
-
School went by pretty fast today...though we're working in a new textbook now and I hate it, to say the least. And I don't think I'm the only one who thinks soo...me and Albert played noughts and crosses (luffarschack) during class at one point today (we tried to solve the riddles on the candybars yesterday)...and for the record, I won (once).
-
Then after afternoon class we had a meeting in the biggest classroom at the 5th floor. A few days ago 2 girls got killed at a language school in Tokyo so they wanted to talk to us about that, security and stuff.
-
Theeeen....me and my two group members (from Tuesday's afternoon class, research class) decided to work on our research together, finish the powerpoint and just...make it work until Tuesday (when the presentation is). Hahaha oooooh God. I've always thought that Taiwanese may sound a bit... angry. But today when Liang and the other girl talked (she's also from Taiwan..I think) I though as always: "Maaan...he sound's sort of pissed off". And then when we left, me and Liang walked together a bit and he was like: "Good...that other girl....I don't....I don't know how to describe her..." HAHAH he was fed up with her for real xD We'll see how this will end.....
-
Moreover, I have gained new hope now. About what, you say? HE HE HE *evil laugh*
My banana is sick....

Reunion

Snart så...


When he comes to me, I am ready

Såja efter en halvkass dag igår så gick det helt ok idag.
-
Idag i skolan så hände det ingen speciellt...blev dock mycket skratt.
-
Väl hemma så nördade vi runt lite och sen gick jag och Sofia och betalade hyran. Där lyckades vi även berätta att vi har stopp i avloppet i duschen till våran hyresvärd. Han förstod (!!) och ringde upp en rörmockare som ska komma imorrn. Han beskrev oss som: "Aaa dom där utlänningarna i rum 416...mmm.. ja, de vackra flickorna"
Haha sötgubbbe.
-
Jag snör in en bild på Kai bara för att.....han är söt.

Thank you, sweety~

Did I mention me and Sofia got a New Year's card from our beloved Gazette boys? I didn't? Well here it is:
Sweet, right?

Åååååååh~

Asså...jag saknar min katt så sjukt mkt T____T
Därför händer det ofta att jag sitter och kollar på videos på söta katter på youtube...
Detta var ett klipp jag fann för någon vecka sen och...ja...jag dog typ av skratt xD För denna kisse var helt enkelt för söt....
Perserkatter + vattenmelon = Hilarious

Mr. Simple

Så ja...ist för att plugga så hårt som jag hade tänkt igår (lite plugg blev det dock, för jag minns att jag svor extra mycket igår...) så satt jag och mumsade efter Super Junior och lyssnade på deras musik och kollade på bilder.... HAHA oooh do I smell a reunion with photobucket? Oh yes I do <3
Kyuhyun. Oh damn you, gorgeous man.

Yakiniku

Helloo~
Yesterday we went out with Lawler and ate Yakiniku.
It was delicious and we had a great time. Then we went home to our apartment and watched some funny videos and stuff...a very nice Saturday evening, yes.
Toxic waste <3

Drowzee~

I just woke up from a epic nap~
I dream that I was in Taiwan.
At a crazy pool complex...it was insane.
-
So now I'm veeery drowsy.
School today was ok. Though I got tons of homework...
BUT, there's no school on Monday so it's gonna be a loooong weekend. Hell yeah.
-
This is how I look (and feel like) now:
Drowzee

You never forget your first doctor...

....and no, I have not started watching Doctor Who again.
-
Anyway, today was the last day of winter vacation. How have I spent this day?
Well...trying to write my speech (which I will be holding in like...1 week) and then writing some stuff for a presentation on Tuesday about Japanese sweets.
-
Then me and the girls watched 2 episodes of "Outsiders". Gosh, there's alot of crazy people out there...crazy, but very entertaining.
-
And I painted my nails:
Still a little bit messy around the edges but..ah well.
It's supposed to be a gradient green color with some glitter and...yeah.
-
So...school tomorrow. I feel sort of nervous though O_o I wonder why...
Hopefully I will be able to fall asleep not too late....We'll see.

Looov~

Hellooo~
-
I övermorrn så börjar skolan igen. Känns både najs och bajs.
-
Finns inte mycket att säga ang de senaste dagarna....vi har slappat som faaan, jag har gameat mkt Crisis Core och ba...degat.
Crisis Core
-
Idag så drog vi ner till stan. Hade inget spec in mind utan bara typ..chilla. Fast så blev det inte. Vi har alla 3 spenderat gaaanska mkt pengar idag. Själv köpte jag en ögonskuggepalett (en flicka kan aldrig äga för mkt smink...) och så fick jag fnatt och köpte 3 st underkläders set. Känns nice.
YAY
-
Har dessutom riktat in mig på 2 st systemkameror jag vill ha. Nu gäller det bara att bestämma sig för en av dom och...hoppas att det börjar regna pengar T___T
-

Da Fuck.........

Boys..... *sigh*
Maybe GACKT could donate some of his confidence...it seems that a few people over here lacks it!!


Gackt - confident as ****


Nyår

Nyårsfirandes blev mycket lyckat.
Vi lagade tacos (jaaa...det är lyx här i japan), såg på film och sen gick vi till Shimogamo templet vid 12-slaget.
Vid templet fanns det flera stånd som sålde mat och annat gott.
Vi stod runt denna brasa vid 12-slaget. Skitmys!
-
Så nu är det 2012 alltså...helt stört. Aja, jag är råtaggad! :D

RSS 2.0