Gamereactor

Satt nyss och läste igenom Gamereactors April nr i soffan med en kopp te i handen. Dock höll jag på att sätta teet i halsen ngnstanns där i mitten på tidningen då jag läste en review om spelet "Battle Los Angeles" som var förjävla rolig XD Detta var deras beskriving av spelet:
-
"Att spela detta spel är lite som att peta på en död kråka med en pinne. Man förundras någon minut över det makabra. För att sedan gå därifrån, lite äcklad, lite smutsig, väldigt arg."
-
Roligaste speltidningen i Sverige? Jag tror det XD Dessutom GRATIS!! Not bad, not bad.
-

We dance to the beat

Efter gårdagens kassa dag blev denna dag helt underbar!!! DANS! DANS. DAAAANS!!! På skolan hände inget vettigt men sen hade vi dans lektion och efter det gick vi till bibblan för att kolla på danslinjens uppvisning. Huuuur bra som helst. Sen efter en snabb lunch vare dags för FLASHMOB! YAAAY!! Det var huuur kul som helst! Körde ju två gånger och det var lika roligt båda gångerna! Sen drog jag hem och tog en snabbdusch för att senare sätta mig i biln och ta en tur till Strömpilen. Hur nice äre inte med körkort?? ;D Påvägen i biln käkade jag oxå upp ett halvt paket björnbär. Hehe. Det var gott. Kom sen hem, åt middag och nu försöker jag rita till PA 100. Meeen kl 19.55 börjar Top Gear. Och det går ju inte att missa ;)
-
DESSUTOM!! 5 veckor kvar till Uppcon och Versailles!!! :D:D:D Det måste firas med en bild på deras nya bassist Masashi (för han är en söt kisse :3)

BAJS TORSDAG

HAHAHAH verkar vara fler än jag som haft en sugig dag!!! Oh my gooood. Min har bara vart seg som faaaaaan. Fick inte tid att äta lunch förren 16:30 idag. Härligt....försöker nu göra PA 100 men känner mig lite (väldigt) off och vill bara sova....ta några alvedon och sova. Imorrn äre Dansens Dag iaf. Det kommer bli kul!!!

Ge mig 293 000 kr, tack

Igårkvälln spenderades med Majsi. Planen var egentligen att se Tron: Legacy på Blueray men vi var lite för splittrade och hade för mkt att snacka om så vi tänkte att vi skjuter upp det and do it good and do it right!
-
Dessutom kollade vi lite på våra framtida bilar. Jag har ju min BMW XI som jag dregglar så mkt över. Så, som rubriken säger, äre ngn som har 293 000 kr över så ge dom snälla till mig. Jag behöver den där bilen.

Kvälln

Det är 2 (eller 3) saker som gäller ikv:
* PLUGG
* TOP GEAR kl 22.05 på kanal 9
(* FFXIII)
-
JAAAAAAAAAAA!!!! Har längtat efter Top Gear!!! Dr. Power, Captain Slow and the Hamster. Vilken underbar trio <3

戒さんとれいたさんは変なの!!^^

本当に、あの二人...
-
戒さん!!彼はかわいすぎる^^戒さんのほほえむが一番好きだ!
-
そしてれいたさん!やっぱり、彼は本当にマンリーだよね^^

I have to level up!!!

Inatt drömde jag helt sjuka drömmar :S Sthlm, Isa (Ina är den enda som behöver fatta) och maaaassa strunt. Jätte weird. Men men. Jag har lyckats få ihop ungefär en sida på KVn vilket är mer än vad jag trodde jag skulle kunna skriva :O Så den bör jag lyckas få klar i tid. SV är en heeelt annan femma. Uuääh. Projektarbetet känns nästan kört men...aaa... fan.
-
Igår upptäckte jag oxå att jag kan koppla in TOHANNIS i PS3n. Helt sjukt för jag har testat flera ggr tidigare men då funkade det inte såå... jag fattar ingenting men det är awesome :D
-
FFXIII update: Fick snålskjuts av Atomos till Sulyya Springs och fick lite info ang Vanille och Serah innan the Purge som var ganska rörande. Vill bara spela spela spela och vill bara levla levla levla!!!! Men det får jag vänta lite med...
Sulyya Springs. Ganska fint? Oja.

Sommar TAGG

Wuääh Ina for hem idag och tog med sig Fliza och Luna. Jag saknar Luna litegrann =( Jag fick stå i en halv evighet och försöka dammsuga bort allt hår på mattan från Fliza. En Golden Retriever som fäller + en mörk matta = Not that good. Ah well. Sett klar Dr Who Season 1 nu iaf :D YAY! Nu ikv/inatt MÅSTE jag skriva KV (dödamig) och spela. Ja det är ett måste. JUSST JA! Jag har beställt en hel del Nail Art stuff härom dan that is heading this way as we speak. Jag är råtaggad!!! Kommer sitta och piffa med naglarna i sisådär 5 timmar säkert när jag får dem XD JUSST JA!! Jag och Ina hedde upp vår studdsmatta idag!!! Sjuuukt nice!! Sommarfeeling!! Dessutom taggar vi Bettnes i sommar TILL TUSEN!! Det kommer bli röj i badringar XD Måste även fixa hopprep, rockringar, twistband och kritor. Sommaren 2011 kommer bli awesome.
Before


After

Loui & Ina

Idag har jag varit med min bästaste bästis INA! YAY! Blev först gå runt på stan för att sedan fara hem till henne och hämta Fliza och sen åkte vi allihop till Ersmark för Ina ska sova över till imorrn. WEHOO! Vi for nyss ut på en promenad med Fliza. Här är lite bilder från idag:
Fliza

Snygga Ina

Loui & Ina


Fliza & Ina

A dream

Last night I had a dream about Ruki :] KYAAH! It was so amazing! We were watching a bad movie, lying in my bed just chatting. And I tried my best to speak Japanese...but it was so difficult!! Looking at the beautiful vocalist and still trying to manage to form an understandable sentence...in Japanese XD God. But he was so sweet and after many "ごめね!" from my side he said: "愛しているよ". OOOMG!!! I knew he meant in a superstar-to-fangirl kind of way but still... hearing him say that....oh my Gackt.
ルキ様。愛しているわよ!!*w*

Look at me

Blev en väldigt lyckad kväll igår! Anna kom ju hit och så vaxade vi benen tsm (som gick awesome förövrigt!), drack te, snacka om hur mkt vi hatar KV uppgiften och fangirlade över koreaner :] Vi MÅSTE fara till Seoul!!!
Jag tyckte att vaxet såg ut som kola och luktade som iste ^w^
-
Nyss så putsade jag fönsterna på altanen. I pyjamas. Medan jag lyssnade till Pippi på rymmen på TV. Och innan det hann jag se 2 avsnitt av Dr Who. Och gissa vem som made an appearance?!? Våran käre Captain Jack Harkness <3 Damn how I've missed that guy....

I’m running with my back being pushed.

ÅAAAAH!!!! >_< Plugget kommer bli min död. Försöker sitta med KV uppgiften nu men... det går bara inte. Orkar inte tänka, vill inte tänka. Kommer aldrig bli klar.... sen måste jag ju göra om min SV utredande text för jag failade med den.... precis vad jag behövde -_- JHGDSLAGDLIG:KGKSGSIKG!!! Tur att Anna kommer förbi ikv...hon får hjälpa mig lite. Jag tror att jag ska lyssna lite på Girls Dead Monster och få lite motivation....jaa.. det gör jag.

Onsdag kväll

Jag har vart lagomt produktiv idag. Tagit skitmkt bilder på kissemissen, skrivit ner halva texten till Crow Song, "typ" formulerat frågorna till KV uppgiften, letat efter bilnycklarna som jag slarvade bort igår (inte hittat dom än..) och letat efter Denas handskar som gick upp i rök iförrgår (inte heller hittade...). Sen har jag sett 3 avsnitt av Doctor Who och spelat lite FFXIII. Blev ett riktigt breakthrough när jag hittade en liten oas med Chocobos!! Dom är så sjuuuukt fina! Sen medan jag red runt på dom på the Archylte Steppe blev jag halvt påflugen av en Cactuar O.O Så sjukt dryga små jävlar!!! Fast jag kan inte låta bli att garva åt dom varje gång jag ser dom xDD Ah well. Helt ok dag. Ska nu krypa ner i sängen snart och se mer Doctor Who tror jag....
En Cactuar. Väldigt dryg men väldigt underhållande.

Who's sleeping behind my Vaio....?

....it's LUNA!!! She's so cute I just wanna munch on her!! But I wont....

Onsdag

KISSE! Igårkväll var jag med min underbara Oscar :] Innan hade jah b.la spelat lite FFXIII och haft en sovande katt på magen. Jättemysigt!! Nu försöker hon ta sig in i garderoben....*sigh* Ah well. Ska iväg och luncha med mor snart! YAY! Sen ska jag snabbt hem och plugga T__T Wuaah...
Luna på sitt favorit ställe.

I’ll sing with the crows

GRAAAAAAAAH!!!!! Blev en härlig bilresa till Ö&B för att införskaffa lite stuff. B.la en ram till min Miyavi autograf. YAY. Sen i bilen så sjöng jag högt (läs; skrek) till min favvo Girls Dead Monster låt: Crow Song. Lyssnade sönder i den i Japan i somras och varje gång jag hör den vill jag bara....dra. Sen ringde jobbet och ville att jag skulle jobba Valborg helgen.... och jag sa NÄJ. Lite dåligt samvete dock. Efter det ville höjde jag volymen till Crow Song och ville dra härifrån ännu mer.
Storstad <3

屍鬼

昨日デナとそのアニメのさいごのエピソードを見ました。キャアア!本当にひどいだったわよ!でも。。。よかった。終わりました ^w^
キャンディ!!
-
Sen på kvällen kom Sofia, Anna och Otto och vi såg Pirates. Herregud vad man fick garva xDD Sen kom Emma och vi satt och skvallrade lite och kollade lite på Jellyfish Invasion! YAY! POTATISPRESS <3 Blev en riktigt jävla awesome dag igår!

Find a way out of here

Just nu saknar jag Japan så otroligt mkt T_T Storstan, språket, maten, livet. Jag saknar nästan värmen. Flytten i september är välkommen.

-
Ah well. Jobbat hela helgen. Var dock helt ok. Fick prata ut med Daniel om mina ofantliga tonårs bekymmer och fick kloka råd. Skönt att höra åsikter från ngn äldre osv. Han gav dessutom mig två feta pack med rökelser för han vet att jag är helt galen i dom ^^ Ska nog bränna av en senare...
-
Ikv ska jag träffa Maja, vilket var alldeles för längesen!!! Typ två veckor!? Nu blire att ta igen...

Luna puna i de' bruna

NU BOR LUNA HOS MIG!!! YAY!! Hon är så mysig!! I skrivande stund ligger hon i mitt knä och trivs. Det är varmt att ha henne på magen och datorn på låren men... det är smällar man får ta.

Folsom Prison Blues + MISSE

Mjaaau denna kväll blev det mys tsm med Winchester bröderna. Weheeey. Nämen jag har känt mig helt död och inte orkat lyfta armen ens så en kopp vanilj te och några avsnitt Supernatural kändes väldigt passande. Såg nyss Folsom Prison Blues avsnittet och aaa....den var awesome :D
The Winchester brothers...in orange prison uniforms....God that's brilliant.
-
Jusst ja! IDAG FYLLER MIN KATT 11 ÅR!! GAMM KISSE!!! Hon är så mysig!!! Jag har klappat henne och grattat henne jättemycket idag!! Ska nog pussa lite mer på henne sen....
Happy Birthday my sweet, adorable, cute, fat cat.

Take me away to the unknown wonderland from this plastic world

Aaah….where to begin at? Well, my 5 days in Stockholm were amazing.  Shopping, great company, delicious food and ofc the Miyavi concert.

-

Me, Sofia and Dena also met up with the guy who is helping us to get to Japan (managing applications, helping us find an apartment etc) and it was really good to be able to talk to him face-to-face and not over the phone and by mail. So we could ask questions and all…and he said that it’s highly unlikely that we’ll not get accepted at the University we applied to. Soo…we’re going to Japan, for real. I can’t believe it.

-

But the highlight of the trip was the concert. Me, Anna and Anna had soundcheck tickets so we got to see sweet Miyavi with no make up before the concert. He also played a special song just for us from his upcoming album. AND afterwards they gave us a photo of him with his autograph on it! KYAAAH!! We also got to get inside to the concert hall earlier than the rest which meant we stood at the front row, gripping the fence. And there we stood during the whole concert. And he was amazing. Totally amazing. And he looked gorgeous. Even more gorgeous than last time I saw him in 2009. And that says A LOT.

-

So yeaah…I had a great time and I can’t wait to go back to Stockholm!! That city ain’t that bad at all!

Sofia (who is seriously grimacing on EVERY picture I took in Stockholm XD) and Dena

Shelter

"Honey, I'm home~"
-
Nah seriously. It's late. I'll write more tomorrow. About Sthlm, MYV etc. I've just gotta finish reading this Togainu no Chi chapter then it's LIGHTS OUT. Peace.

You can’t ever take a breather in the city

NU DRAR JAG TILL STOCKHOLM!! MYV, HERE I COME!!

How long will you be in this sort of place?

OMG! I just e-mailed mine, Sofia's and Dena's applications to the University! This is it!!! THIS IS FUCKING IT!! If we don't get in...well, I don't know what we'll do O.O
-
I'm also trying to pack my suitcase...which is going so-so. I'm gonna use the big one I had when I was in Japan last summer. I got it from our storage room and when I opened it I found two origami cranes in it :] I take that as a sign!!!
-
We'll be leaving tomorrow morning for Stockholm and the concert is on Tuesday! I CAN'T BELIEVE THAT I GET THE CHANCE TO SEE MIYAVI AGAIN! <3<3<3<3

Psychedelic Heroine

Idag blev en annorlunda dag. För det första klädde jag ut mig själv idag....till mig själv år 2008. Detta innebar b.la dubbla nitbälten, Iron Fist T-shirt, mörkgrön palestinasjal och KAJAL KAJAL KAJAL. Japp. Mina polares reaktioner när jag kom in i klassrummet var roliga ^w^
-
Sen satt jag och Sofia och kollade på Gazette live vids. Helvete....Helt ärligt....Ruki kommer skapa problem för mig i framtiden ._. MEN GAAAAAAAAAAH vi måste se dom live nästa år!!!!! I Japan!! Kommer bli awesome.
Ruki

-
Fick sluta tidigare från skolan idag så efter sprungit lite på stan så drog jag hem för att vara duktig och jobba med skolarbete och uni ansökningarna. GAAAAAAAAAH! Läste ju ut Stalking Darkness igår och dog GANSKA mkt! Uääh. Jag funderar på att tvinga mig själv att stanna uppe till typ....3 inatt och spela FFXIII. Känns som om det var jättelängesen jag fick spela =( Fast det vare säkert inte.
-
Jusst ja. Vi hade ju FIFA turnering igår. Sjukt kul. Dock kom jag sist och Oscar vann allt -.- Damn it XD

お前らバカか?

まぁぁ。もしお前らはバカじゃないだけど。しかし、頭はどうですか?頭はいいですか?そうと思いません。本当に、それはよくないわよ!分かったはずだ!!!!!私は一人でそれを分かっていたですか?!ふざけるな!もういいわよ。かまわないでよ。
明日2008年のヨハンナになる。ぜひ楽しみに。
2008年のヨハンナ。

ÅH

Jag drömde om Pocahontas inatt :] Magiskt.

My absolute idol and role model

Bathed in your radiance, I melt
-
Cuts through my day, and sinks into my dreams
-


Davey Havok.The man who introduced Straight Edge to me. He is my role model and I'm so glad that I found him. It all makes sense and when I look at him I know that even though I may falter sometimes, I'll never give in. It's all for you.
-
Now when that's said...I'm gonna take my leave. Luck in the shadows.



En måndag

SKÖN DAG. Haft en lektion, KV (fattar ingenting av ämnet~). Sen efter en lunch på Droskan drog jag och Dena ner på stan och kollade runt. For på Change och jag hitta massa fint som jag ville ha men.... jag är snål :] For dessutom på Carlings och jag hitta en tröja jag VILL VILL VILL ha men....jag är snål :] Och gick sen och luktade på Escadas nya parfym. DEN SKA JAG HA! Blir nog att köpa den...imorrn kanske? Ah well. Blir ju Sthlm på lördag med brudarna! WEHOO!
-
Ikv ska jag till Ina :D YAY! Och skryta över mina framgångar i Pkmn Soul Silver. Fram tills dess vill jag ha hunnit:
* Spela FFXIII
* Läsa lite Nightrunner
* Jobba med projektet
* Jobba med Engelskan
Jag slår vad om att jag bara kommer hinna 1 grejj....
Min finaste Ina med det coolaste håret EVER!

HÄMMA

I'm back!!! Wehoo! Är hemma igen efter nåra kungliga dagar i Klimpfjäll med mina kära kusiner. Det är ju den orginella traditionen att fara med dom såå... awesome för mig som fick tillfället att fara två ggr i år :D YAY! Men aa jag hade det sjukt roligt. Alla tre åker ju snowboard så det var jävligt nice. Dock är ju båda två snäppet bättre än mig så... jag fick ligga i för att hålla samma tempo ^^' Vi kör ju helst offpist och hittade vääääärldens skönaste trail som vi blev helt kära i alla tre. Fullt med naturhopp, höjdskillnader och en jävla massa fjällbjörkar. Fantastiskt.
-
Kom ju på att detta kan ha vart sista ggn jag åker snowboard på ett bra tag....*snyft* Lär ju inte få med Sofia och Dena till Hokkaido nästa vinter... ^^
-
Ordningen jag pussat saker på sen jag kommit hem:
* Mamma
* Kissen
* PS3n
* och ska senare ikv pussa en massa på Oscar!!!!
Min fina bräda :] Som är fullklottrad med kinesiska...vilket är ganska awesome.

RSS 2.0