A busy, but AWESOME day.

Okej. Igår (ons) var en sjuuuuukt nice dag. Såhär vare:
-
Jag går upp tidigt på morgonen och gör mig iordning för att sedan gå ca 40 min till ett tempel som heter Ginkakuji. Framför där samlas ett gäng från min klass (Lite name dropping här men ah well det var jag, Vincent, Ville, Albert, Lawler, Clara-san, I-san, Aiko and Ko-san). Varför samlades vi? Jo, vi skulle bestiga ett berg!!! Mer exakt, detta berg:
-
Så vi börjar gå uppförs. Och jag trodde jag skulle dö efter typ 2 min.
-
Efter ca 30 min kom vi till toppen. Och vilken utsikt.....
-
Vi larvade omkring där ganska länge innan vi bestämde oss för att gå ner.
-
Väl nere sa I-san hejdå och vi andra gick för att äta lunch tillsammans.
-
Efter lunchen sa Vincent och Aiko hejdå och vi andra stack till en onsen!! Den var ganska dyr men sjukt mysigt ändå. Så otroligt skönt att sitta där i det varma vattnet efter att ha gått upp för det där berget innan. Oh just det! Glömde jag säga att Ko-san hade med sig sin lilla hund under dagens utflyckter? Det hade hon. En liten tax som hette Nari :D Albert bar omkring henne i slutet och jag tog denna söta bild.
-
Efter onsen så samlade vi oss lite, för att sedan splitta upp oss och säga "Ses ikväll". Why? Jo för vi skulle ha Yakiniku klassparty på kvällen!!
-
Efter jag kom hem la jag mig och nap:ade lite. Kände att jag skulle behöva lite extra energi till kvällen. Kl 18:19 tog jag bussen ner till stan och mötte upp dom andra. Det visade sig dock att det var väldigt få som kunde komma. Förutom bergsbestigar-gänget vare bara lärarna och Kaku-san där. Ah well.
-
Det visade sig att ställe där vi skulle äta var samma ställe vi gick till tillsammans med Tsai, Bao och gänget för några veckor sen!! Hahah!! Men ja, det var väldigt gott. Som vanligt. Väldigt mysig stämmning och lärarna var... awesome. Kommer sakna dom så mycket! Speciellt Otsuka som flyttar till Tokyo =(
-
Efter middagen så stack alla hem förutom jag, Aiko, Lawler, Ville och Albert. Vi stack till en liten pub där vi träffade på Makoto och de andra svenskarna. Ville, Aiko, och Albert diggade detta ställe hårt (ett väldigt...artistically nice place I guess) men jag höll på att spy. Så Lawler och jag stack vidare till en gyouza bar (samma som vi hamnade på efter förra klassfesten) och satte oss där med varsin läsk och hade typ... tjejsnack xD Var verkligen hur trevligt som helst. Är så glad att jag fått chansen att träffa denna fantastiska tjej.
-
Sen efter en timme eller så kom Albert helt random och joinade oss. Vi satt där alla tre och snackade ett tag innan vi tog taxin hem till mig (våran lägenhet ligger bekvämt nog ganska precis mittemellan Albert's och Lawler's). Och jaaaa......Lawler stack direkt från taxin medans jag och Albert stannad ute och...snackade lite mer.
Efter det löpte jag upp för trapporna, smög mig in så gott jag bara kunde och kastade mig i sängen och somnade med ett leende på läpparna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0