En awesome helg

Hallå hallå!

-

I lördagsmorgon så låg vi alla och myste på våra futoner och bara låg och väntade på att IKEA möblerna skulle komma. De skulle komma någongång mellan 9:00-14:00 så vi tänkte bara chilla i lägenheten tills möblerna kom. Kl 9:30 flög vi upp ur sängen så vi hörde dörrklockan gå av! Helvete vilket rus det blev (hade bara pyjamas) Det slutade med att jag öppnade dörrn iklädd min beiga trenchcoat. Killen som levererade möblerna var som ba: ”Eeeeh….är det okey eller….?” HAHAH! Jag ba:” Jomen visst kom in bara!! :D” Så då fick vi äntligen våra fina möbler. Vi började med att montera ihop köksbordet och stolarna. Det gick mkt bra fram tills det att den sista skruven till den sista stolen totalvägrade att samarbeta med oss. Vi orkade inte bråka med den så vi lät den vara (så nu står halva skruven ut på en av stolarna… men den är stadig ändå, det är det som räknas) Efter det blev det en sen frukost och sen tog vi tag i bäddsoffan. Efter att först ha skruvat fast en av benen åt fel håll, sen skruvat fast den där böj-arm-mojjängen åt fel håll kändes det som att vi fick flyt. Vi skulle just börja skriva fast den övre, rygghalvan, av soffan då vi gjorde en irriterande upptäckt. Vi hade använt fel storlek av skruvar till nederdelen och nu fanns det bara korta kvar. Det var bara att börja om. Dock fick vi nog då och lämnade bäddsoffan till att ta i tu med senare.

Bygga bygga byggaaaa~

-

Efter en god middag på en mumsig restaurang bredvid skolan och en påse doughnuts var i händerna så kände vi oss redo att ta oss an bäddsoffan igen. Och denna gång blev det succé. Bäddsoffan står nu klar och fin och väntas på att användas av kommande gäster. Hurra!!

Doughnuts <3

-

På söndagen så vaknade vi i normal tid för oss (runt 9:00 tiden) och efter en god frukost begav vi oss till vårat lokala tempel. Det tar oss ungefär 10 min att gå till Shimogamo templet och vi hade fått reda på att det skulle vara marknad där så vi var råtaggade. Dock visade det sig att det inte var ngn markad men vi spatserade omkring ändå och kollade runt. Det var sååå fint! Video kommer nästa gång!!!!

-

Efter att ha kommit hem från templet så satte vi oss på en buss för att åka till Nitori igen. Det var möbel/inredningsbutiken där vi köpte våra futoner! Vi köpte denna gång ett nytt set lakan var, lite handdukar, en kastrull och en stekpanna. Påvägen tillbaka till busstationen hittade vi en marknad, och eftersom det inte var ngn vid templet vi besökt tidigare blev vi mycket glada. Japanska marknader äger verkligen. Det säljs mat, godis, anime stuff och massa annat random. Jag köpte lite yakisoba att äta och till efterätt en chokladdoppad banan i strössel. GOTT!!!

-

Man kan lätt säga att helgen blev AWESOME! :D

 


Kommentarer
Postat av: Fanny

haha awesome helg ni verkar ha haft :D gillar nast sista bilden dar man ser 3 tjejer med knastrumpor, haha japan xD :D

2011-10-10 @ 08:43:04
URL: http://royalmail.blogg.se/
Postat av: ina

Jag tror jag tar tillbaka de jag sa.. Du kommer bli feeet :] (A)



PUSS

2011-10-10 @ 22:18:27
URL: http://inibell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0